Connect with us

NBA

Το NBA βλέπει και την Ελλάδα 

Το ΝΒΑ σκέφτεται να δώσει αγώνες της κανονικής σεζόν στο εξωτερικό ξανά από το 2019, πηγαίνοντας σε νέες αγορές, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα.

«Υπάρχουν περισσότερες αγορές που θέλουν ματς, απ’ όσες μπορούμε να καλύψουμε», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μαρκ Τέιτουμ, ο αναπληρωτής επίτροπος του βορειοαμερικανικού συνδέσμου καλαθοσφαίρισης.

«Ο κόσμος είναι μεγάλος. Έχουμε παίξει σε πολλά μέρη, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες», διαβεβαίωσε ακόμη, αναφέροντας ιδιαίτερα τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ελλάδα ως χώρες που θα μπορούσαν να υποδεχθούν συναντήσεις.

«Σε δεδομένη στιγμή θα επιστρέψουμε στην Ινδία», πρόσθεσε ο Τέιτουμ, ο οποίος εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να γίνουν «ματς προετοιμασίας και ματς της κανονικής σεζόν στην Αφρική».

Οι Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρωταθλητές το 2021, και οι Atlanta Hawks θα παίξουν τα πρώτα ματς του NBA στις 6 και στις 8 Οκτωβρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. «Έχουν μια εγκατάσταση παγκόσμιας κλάσης. Ξέρουν πώς να κάνουν σωστά τα πράγματα», διαβεβαίωσε ο Τέιτουμ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in NBA