Connect with us

Δελτία Τύπου

Τρέξε μαζί μας για τα 10 χρόνια του Navarino Challenge

Tsimikas Football Clinics για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, που φέτος κλείνει 10 χρόνια, θα αναδείξει για μια ακόμα φορά στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, τις φυσικές ομορφιές της Μεσσηνίας με πάνω από 30 δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Costa Navarino και την Πύλο.

Η δραστηριότητα του τρεξίματος, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Navarino Challenge από το 2013 μέχρι σήμερα, θα αποτελέσει και φέτος τη βασική δράση που είναι διαθέσιμη για όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων από όλο τον κόσμο. Το τρέξιμο είναι μία από τις δραστηριότητες ευεξίας της διοργάνωσης που φέρνει κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά και τους γονείς δίνοντας τους την ευκαιρία να τρέξουν σε διαδρομές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Τρέξε μαζί μας για τα 10 χρόνια του Navarino Challenge (photo by Elias Lefas @ Navarino Challenge)

Τρέξε στη μοναδική διαδρομή 5χλμ powered by Samsung

Όσοι αγαπούν το τρέξιμο μικρών αποστάσεων, μπορούν να επιλέξουν τα 5χλμ powered by Samsung. Οι δρομείς, μικροί και μεγάλοι, θα τρέξουν σε μια μαγευτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με μοναδική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, έχοντας ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Costa Navarino. Τους συμμετέχοντες θα αναμένουν στον τερματισμό πλούσια δώρα από τη Samsung Electronics Hellas.

 

Τρέξε στον κορυφαίο Ημιμαραθώνιο powered by Miele

Η διαδρομή του Ημιμαραθώνιου powered by Miele ξεκινά από τις εγκατάστασεις του The Westin Resort Costa Navarino και κατευθύνεται προς τη νότια έξοδο του συγκροτήματος. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν μαζί με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη τα 21,1χλμ της διαδρομής, θα περάσουν από το καταφύγιο άγριας Ζωής της Λιμνοθάλασσας της Γιάλοβας και θα καταλήξουν στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς όπου ξεκινά το ομορφότερο αλλά και πιο απαιτητικό τμήμα της διαδρομής. Σε αυτό το σημείο η διαδρομή κινείται περιμετρικά της παραλίας πάνω στη χρυσή άμμο για 650μ. Η Βοϊδοκοιλιά αλλά και η ευρύτερη περιοχή έχουν χαρακτηριστεί τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και είναι ενταγμένες στο Δίκτυο Natura 2000. Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα trail run που συνδυάζει χώμα, άμμο και άσφαλτο. Ο τερματισμός της διαδρομής θα βρει και πάλι τους συμμετέχοντες στην Costa Navarino τους οποίους θα αναμένουν πλούσια δώρα από τη Miele.

 

Δες εδώ το βίντεο με τις δραστηριότητες τρεξίματος.

Παιδική διαδρομή 1χλμ στο Navarino Challenge (photo by Elias Lefas @ Navarino Challenge)

Οι διαδρομές του Navarino Challenge προσφέρονται επίσης, και για όσους έχουν αδυναμία στους τετράποδους φίλους τους καθώς μπορούν να τρέξουν με τα κατοικίδιά τους. Παράλληλα, όλες οι διαδρομές τρεξίματος αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές της Μεσσηνίας, καλλιεργώντας την περιβαλλοντική συνείδηση των συμμετεχόντων μέσω των αρχών αειφορίας που εφαρμόζει η διοργάνωση.

Δες εδώ τις διαδρομές τρεξίματος και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

 

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο τρέξιμο (21,1χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 1χλμ) στο ακόλουθο link.

Για τις ομαδικές εγγραφές 10 ατόμων και άνω ισχύει έκπτωση 20%. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη διοργάνωση.

Tsimikas Football Clinics για πρώτη φορά στο Navarino Challenge (photo by Prosport)

Για πρώτη φορά Tsimikas Football Clinics στο Navarino Challenge

Το Navarino Challenge εντάσσει για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του το άθλημα του ποδοσφαίρου, διοργανώνοντας τα Tsimikas Football Clinics που φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου διεθνή ποδοσφαιριστή της Liverpool FC και της Εθνικής Ελλάδος, Κώστα Τσιμίκα. Το Tsimikas Clinic θα πραγματοποιηθεί με εξειδικευμένο προπονητή ποδοσφαίρου, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πλούσια δώρα, όπως καπέλο και μπλουζάκι με την υπογραφή του Τσιμίκα καθώς και ένα τσαντάκι. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PROSPORT, κ. Πασχάλης Τουντούρης ανέφερε: «Το διήμερο των Tsimikas Football Clinics στη φετινή διοργάνωση Navarino Challenge δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και τον Greek Scouser, να κατανοήσουν τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου, να προπονηθούν από τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή νέων και να μάθουν κάποιες από τις αγαπημένες συνήθειες του Έλληνα διεθνή συμμετέχοντας σε δοκιμασίες που ο ίδιος ο Κώστας θα τους βάλει! Αφοσίωση, συνέπεια και σκληρή προπόνηση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του Κωνσταντίνου Τσιμίκα και οι βασικές αρχές της εταιρείας μας. Η Prosport, με τα Tsimikas Football Clinics, βάζει σε «πρώτο πλάνο» τα παιδιά, καλλιεργώντας πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι» όπως ακριβώς κάνει και τα τελευταία 10 χρόνια το Navarino Challenge».

 

Νέα προσθήκη των Kois Optics

Δυναμική είσοδο στο φετινό Navarino Challenge κάνουν τα Kois Optics που συμμετέχουν ως Official Optics Partner της διοργάνωσης. Με έδρα τους την Ερμούπολη της Σύρου και επιπλέον καταστήματα σε Αθήνα (Μεγάλη Βρετανία) και Μύκονο, τα Kois Optics, με τη νέα τους σειρά «Orophographia», με τεχνική τελειότητα, συνδυάζουν άριστα ποιότητα και υψηλή αισθητική. Η μοναδικής αισθητικής οροφογραφία και το σχέδιο που έχει εμπνεύσει μέχρι σήμερα μία μεγάλη σειρά από αντικείμενα φορέσιμης τέχνης, όπως γυαλιά, μεταξωτά μαντίλια, κοσμήματα και υφαντές τσάντες θα είναι διαθέσιμα για αγορά στο φετινό Navarino Challenge.

 

Ζήσε την πιο ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία μένοντας στο The Westin Resort Costa Navarino

Απόλαυσε ένα τριήμερο με πάνω από 30 υπαίθριες δραστηριότητες ευεξίας για μικρούς και μεγάλους. Απόκτησε το πλήρες πακέτο αθλητικών δράσεων, που περιλαμβάνει ημιδιατροφή και ζήσε τη μοναδική αθλητική και πολιτιστική εμπειρία της χρονιάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino μπορείς να στείλεις το email σου στο booking(at)navarinochallenge.com ή να καλέσεις το Vita N Travel στο +30 210 3249070. Δες εδώ τα πακέτα.

Επιπλέον δραστηριότητες και εκπλήξεις του φετινού προγράμματος θα ανακοινωθούν σύντομα.

         

Η Samsung Electronics Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τη διοργάνωση ως Official Technology Sponsor.

Official Sponsor της διοργάνωσης είναι η Miele.

Official Water είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος.

Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού είναι η Luanvi.

Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας είναι η Costa Navarino και το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino.

Επίσημοι Υποστηρικτές του Navarino Challenge είναι το Εστιατόριο Ποσειδωνία, το Karalis Beach Hotel και το Bombay Sapphire.

Sports Memorabilia Partner είναι η Trace ‘n Chase.

Official Beauty Partner είναι η Messinian Spa.

Συνεργάτες της διοργάνωσης είναι η εταιρεία μεταφορών με έδρα την Πύλο, Pilia Express και η Phee.

Premium TV Partner είναι ο ΣΚΑΪ.

Αθλητικοί Συνεργάτες του Navarino Challenge είναι οι Explore Messinia, FitnessArt, F45 Barrio Salamanca, Mouratoglou Tennis Center – Costa Navarino, Navarino Golf Academy, Navarino Outdoors, Pilates by Mandy, Red Swim Academy, Swim O’ Clock, Triantafyllidis Beach Arena, Vizantinos target sport club.

Αρωγοί του Navarino Challenge είναι οι Vita N Travel και Kayak.

 

Το Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2022 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τη διοργάνωση και το sports production έχει αναλάβει η ActiveMedia Group.

Advertisement

Must See

More in Δελτία Τύπου