Connect with us

Στοίχημα

Τρομερή παράδοση η Γουίκομ στην έδρα της Πλίμουθ!

Γεια σας φίλοι, για δεύτερη μέρα στην σειρά χάνουμε το απόλυτο για ένα παιχνίδι. Αυτήν την φορά η Τράμπζονσπορ ήταν εκείνη που μας στέρησε το τρία στα τρία. Με «κάτω» τα χέρια έχασε (1-4) από την Καραγκουμρούκ. Μάλιστα φεύγει και ικανοποιημένη από το γήπεδο, γιατί τα τέσσερα που έφαγε, ήταν και λίγα. 2Χ με γκολ την είχαμε. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως, πέρασαν όπως αναμενόταν. «Αέρας». Τρομερή η Πόρτο κέρδισε με 5-1 την Αρούκα (νίκη με over 2,5  την είχαμε), ενώ τα γκολ στον αγώνα της Χαρτς με την Σεντ Τζόστον, έπεσαν «βροχή», όπως πολύ σωστά σας είπαμε. Για την ιστορία 3-2 κέρδισε η Χαρτς, αλλά εμείς είχαμε πληρωθεί πολύ νωρίς από το over. Πάμε στα σημερινά τώρα και θα ασχοληθούμε μόνο με  Αγγλία και τις «μικρές» κατηγορίες, που μοιράζουν χρήμα «αβέρτα»!

21:45 Πλίμουθ – Γουίκομ

«Τρένο» είναι η Πλίμουθ στην Λιγκ 1, αφού ύστερα και από την νίκη επί της Τσέλτελαμ με 1-0 και με ρεκόρ 15-3-3, τέρματα 42-25, η πρώτη θέση είναι αυτό που της αξίζει ως τώρα. Στην έδρα της δε, «τρέχει» ένα ρεκόρ 10-0-1 με 21-8 τέρματα και είναι το μεγάλο της «όπλο» για την άνοδο. Την απευθείας άνοδο, γιατί αυτός ήταν ο στόχος εξαρχής.

Για την Γουίκομ τώρα, το πράγμα είναι λίγο περίπλοκο. Σαφώς και έχει στόχο την άνοδο (έχει πολύ καλό ρόστερ για την συγκεκριμένη κατηγορία), αλλά πασχίζει να βρει ρυθμό και αγωνιστική ισορροπία. 10-5-8 με 30-25 το ρεκόρ της ως τώρα. Πριν λίγα βράδια πάντως, κέρδισε δύσκολα, 2-1 την Μπρίστολ Ρόβερς, σε ένα ματς, όπου είχε και αρκετή δόση τύχης.

Απόψε πάντως παίζει σε μία έδρα, που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει, σαν «εξοχικό» της. Δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς με δύο ισοπαλίες και έξι νίκες στα οκτώ τελευταία. Οι γηπεδούχοι πάντως, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απόψε, να «σπάσουν» το αρνητικό σερί με την Γουίκομ και να ξεφύγουν στην βαθμολογία από τους διώκτες τους. Οι αποδόσεις πάντως, δεν είναι δίκαια μοιρασμένες στο «σετ». Έτσι, λογικό είναι να μείνω μακριά από σημείο και να ψάξω κέρδος στο over 2,5, που στα μεταξύ τους έρχεται συχνά.

21:45 Χάρτπουλ – Μάνσφιλντ Τάουν

Από Λιγκ 2 η επόμενη επιλογή μας και στον αγώνα της Χάρτπουλ με την Μάνσφιλντ, υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα για την φιλοξενούμενη ομάδα. Βάσει εικόνας και βαθμολογικής θέσης πάντα μιλάμε. Σε «τροχιά» ανόδου η Μάνσφιλντ λοιπόν που με 10-5-7 και 30-28, βρίσκεται στην έκτη θέση και με «τρίποντο» απόψε, «πιάνει» την τέταρτη.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους, κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μείνουν στην κατηγορία, αλλά αυτό θα έρθει πολύ δύσκολα. Περιορισμένο ρόστερ, χαμηλών «πτήσεων» και αν κοιτάξει κανείς την συνολική τους εικόνα (4-6-12 με 20-40), θα δει μία ομάδα που από θαύμα δεν είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Το λέμε αυτό, γιατί πήραν βαθμούς σε παιχνίδια που δεν τους άξιζαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νίκη (2-1) πριν λίγες μέρες εκτός έδρας επί της Ροτσντέιλ, όπου έκαναν δύο φάσεις όλες και όλες και πέτυχαν ισάριθμα τέρματα. Η  Μάνσφιλντ όμως, δεν είναι Ροτσντέιλ, αφού έχει ένα από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά ρόστερ στην κατηγορία, που σπάνια θα κάνει «δώρα», σε ομάδες που είναι του «χεριού της. Οι αποδόσεις βέβαια, είναι χαμηλές για αγώνα της συγκεκριμένης κατηγορίας και θα πάμε και εδώ με τα γκολ. Over 2,5 λοιπόν, αφού τα γκολ στην Αγγλία και ειδικά αυτές τις μέρες, πέφτουν σαν «στραγάλια».

21:45 Νορθάμπτον – Σουίντον

Από Λιγκ 2 και η τρίτη μας επιλογή για σήμερα και στο Νορθάμπτον – Σουίντον, δεν χωράνε προγνωστικά. Ούτε φυσικά πέφτει λόγος για φαβορί. Δυνατές ομάδες αμφότερες, σε «τροχιά» ανόδου και με ποιοτικά ρόστερ. Οπότε έχουμε να κάνουμε ένα πραγματικό ντέρμπι. 12-7-3- με 37-22 και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι. Στην Πέμπτη με 9-8-6 και 26-23 οι φιλοξενούμενοι.

Τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι καλύτερα να τα αποφεύγουμε. Ειδικά σε σημείο, αφού αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στην προϊστορία, θα δει πολλές ισοπαλίες και πολλά γκολ. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν, ώστε να πληρωθούμε και ας κάνουν ότι θέλουν από κει και πέρα οι ομάδες.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα