Connect with us

Στοίχημα

Τρομερό σερί η Ουνιόν!

Καλημέρα φίλοι μου και καλό ΣΚ. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό με τις χθεσινές μας επιλογές μας και με 1/3 ,δεν μπορούμε να μιλάμε για κέρδος  Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου έχω διαλέξει τρία παιχνίδια να ασχοληθώ και βγάζουν σημεία καλά για ποντάρισμα.

17:00 Ντανφέρμλιν – Ερντριόνιανς

Η πρώτη μου επιλογή για σήμερα είναι από Σκωτία και πιο συγκεκριμένα από την Λιγκ «ένα». «Αλλαγή» γύρου στο πρωτάθλημα σήμερα και η Ντανφέρμλιν που την περασμένη αγωνιστική κέρδισε (4-3) στην έδρα της Ερντριόνιανς, την υποδέχεται σήμερα.

Η νίκη αυτή την κράτησε στην κορυφή, με οκτώ βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Φόλκερκ και δεκατρείς από την Ερντριόνιανς. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για άνοδο και θα παίξουν μόνο για το «τρίποντο» σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως αυτοί, η Ντανφέρμλιν, η Φόλκερκ και η Έντιμπουργκ είναι οι καλύτερες ομάδες στην κατηγορία και με ρόστερ για πιο πάνω πράγματα. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα αποτέλεσμα που έχουν φέρει μεταξύ τους αυτές οι τέσσερις ομάδες φέτος, θα δει πολλές «ανωμαλίες».

Έτσι, μόνο ρίσκο δεν θα είναι ένα ποντάρισμα στην Ερντριόνιανς. Θα πάω σε αυτήν με κάλυψη όμως και στο 2Χ με το over 2,5.

19:30 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης

Πάμε Γερμανία τώρα και στον πολύ κρίσιμο αγώνα της Αϊντραχτ με την Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι ύστερα από την τραγική εμφάνιση στην Κολωνία, όπου συνοδεύτηκε και με ήττα (0-3), θέλουν μόνο την νίκη. \

Ακολουθεί πρόγραμμα «βουνό» για την ομάδα του Γκλάζνερ μετά αφού θα παίξει κατά σειρά με τις Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, Λειψία και Βόλφσμπουργκ για το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, έχασαν από την Ντόρτμουντ στην έδρα τους 0-2, αλλά δεν άλλαξε κάτι στην βαθμολογία για αυτούς. Στην ένατη θέση είναι και με απόσταση δώδεκα βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις.

Η αλήθεια πάντως είναι, ότι πιο πολύ «ψάχνουν» την έξοδο στην Ευρώπη με την πορεία τους ως τώρα, παρά την παραμονή στην κατηγορία.

«Καίγονται» για την νίκη οι γηπεδούχοι, αφού έχουν και φέτος υψηλούς στόχους (έξοδο Τσάμπιονς Λιγκ και έναν τίτλο αν μπορέσουν) και απολύτως λογικό να μπούνε με «γκάζια» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τεχνικός τους θα ήθελε πολύ από τους παίκτες του ένα γρήγορο γκολ, ώστε να είναι πιο άνετοι και να μην βρεθούν προ εκπλήξεων (καθώς μετά θα ανοίξει αερκετά το παιχνίδι).

Θα πάω στον «άσσο» με over 1,5 λοιπόν, καθώς εκτιμώ πως οι φιλοξενούμενοι και με τον βαθμολογικό «αέρα» που έχουν από τις επικίνδυνες θέσεις, θα είναι κάπως πιο «χαλαροί» και θα παίξουν ανοικτά.

Στην Γερμανία εξάλλου, όλες οι ομάδες παίζουν επίθεση. Έχουν σημαντικές απουσίες όμως και αυτό είναι στα υπέρ μας.

21:45 Ουνιόν Σεντ Σιλουάζ – Σταντάρ Λιέγης

Την ευκαιρία να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου έχει απόψε η Σιλουάζ. Το 2-2 που έφερε εχθές η Γκενκ με την Μαλίν δίνει την δυνατότητα στην Ουνιόν, με νίκη απόψε κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, να μειώσει στους «τέσσερις» την διαφορά από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» ένα απίστευτο σερί χωρίς ήττα στην χώρα τους και μόνο τυχαίο δεν είναι. 13-4-0 το ρεκόρ τους, που στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπριζ πριν λίγες μέρες, αδικούνται (ήταν πολύ καλύτεροι).

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, ηττήθηκαν (0-2) από την Κορτραϊκ στην έδρα τους και έχασαν τεράστια ευκαιρία να βρεθούν σε απόσταση «αναπνοής» από την τέταρτη θέση που δίνει το «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός είναι και ο στόχος τους εξάλλου.

Σε αυτά που μας ενδιαφέρουν τώρα. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι και δίκαια είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Οι αποδόσεις βέβαια, είναι πολύ χαμηλές για ποντάρισμα «ξερό» στην Ουνιόν.

Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην άμυνα από την αρχή της σεζόν και τους έχουν στοιχήσει σε πολλά παιχνίδια. Τριάντα δύο γκολ σε εικοσιπέντε παιχνίδια δεν είναι και λίγα.

Έτσι, θα πάω σε ποντάρισμα στην Ουνιόν με κάλυψη. Τα ματς είναι πολύ κρίσιμα από εδώ και πέρα και η κούραση αρκετή. 1Χ με over 1,5 είναι ένα εφικτό σημείο και με αρκετά καλή απόδοση, ώστε να ποντάρουμε σε αυτό.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα