Connect with us

Στοίχημα

Υπάρχει φαβορί ξεκάθαρο στο «Αρμάντο Μαραντόνα» . Θα επιβεβαιωθεί όμως;;; Λίβερπουλ για «ψυχιατρείο»!

Καλησπέρα φίλοι μου, λείψαμε τρείς-τέσσερις ημέρες, αλλά σήμερα επιστρέφουμε και μαζί με εμάς και τα κέρδη. Τσάμπιονς Λιγκ στο «μενού», όπως και ένα παιχνίδι για το Κόνφερενς και θα ψάξουμε κέρδος με σημεία που θέλουν και τύχη, ώστε να «περάσουν». Πάμε στα γρήγορα να τα δούμε και χωρίς πολλά-πολλά.

19:00  Μπασάκσεχιρ – Γάνδη

Με το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, για το Κόνφερνες (τα υπόλοιπά την Πέμπτη) θα κάνουμε αρχή. Ανοικτούς «λογαριασμούς» άφησε το 1-1 στο Βέλγιο πριν λίγες μέρες, ανάμεσα σε «Μπασάκ» και Γάνδη, όσον αφορά το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Πάντως και για να λέμε την αλήθεια, αν μία ομάδα άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από αυτό το ματς, αυτή ήταν η Γάνδη, όπου είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Η ομάδα της Τουρκίας, αν και πήρε «κεφάλι» στο σκορ, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο, από το να αμύνεται. Έτσι και με την τύχη, να μην της γυρνάει την «πλάτη», θα ψάξει απόψε στην έδρα της την πρόκριση.

Οι Βέλγοι πάντως, είναι ομάδα με περισσότερη εμπειρία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα έχουν ένα «ελαφρύ» προβάδισμα πρόκρισης κατά την άποψη μου και ας την δίνουν «αουτσάιντερ»  στις αποδόσεις.

Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και σίγουρα θα δούμε ένα ματς πολύ κλειστό (τουλάχιστον στην αρχή του), όπου από ένα σημείο και μετά θα ανοίξει. Φυσιολογικά βέβαια. Ομάδα που τα «έχει» τα γκολ  στην έδρα της η «Μπασάκ», μιας και στην φάση των ομίλων είχε 3/3 over. Νίκες 3-0 με Φιορεντίνα, 4-0 με Μόλντε και 3-1 με Χαρτς.

Ένα μικρό «κάστρο» με λίγα λόγια. Από την άλλη, η Γάνδη σκοράρει εκτός έδρας και ένα γκολ νωρίς στον αγώνα θα κάνει το ματς «ροντέο». Πάμε στο over 2,5 λοιπόν που το βρίσκουμε από 2,10 μέχρι και 2,30!

22:00 Νάπολι – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα και σε ένα «ζευγάρι», όπου βάσει λογικής η πρόκριση έχει σχεδόν κριθεί, από το  πρώτο ενενηντάλεπτο. Η νίκη της Νάπολι στην Φρανκφούρτη με 2-0 ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, με το σκορ να την αδικεί κιόλας. Είχε πολλές ευκαιρίες, για περισσότερα τέρματα. Η Αϊντραχτ απογοήτευσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν έκανε και πολλά. Σχεδόν τίποτα θα έλεγα.

Έτσι, απόψε είναι «αουτσάιντερ» και αν βάλω μέσα και τις απουσίες των Μουανί, Λίντσρεμ, οι πιθανότητες για πρόκριση είναι λιγότερες και από αυτές που έχω εγώ να πάω στο φεγγάρι. Τονίζω κάτι όμως. Για πρόκριση. Όχι για την νίκη. Οι Γερμανοί πέρσι «τρέλαναν» τους πάντες με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λίγκ, όπως και με την πορεία τους φέτος στην «παρθενική» τους σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, μόνο να την υποτιμήσει δεν μπορεί κανείς. Ειδικά η Νάπολι που μπορεί φέτος να είναι ασταμάτητη στην Ιταλία και να έχει σχεδόν «καπακώσει» τον τίτλο, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, στην Ευρώπη όμως, δεν έχει να επιδείξει και κάτι σημαντικό. «Άσσο» του 1,40 – 1,55 σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και με Γερμανική ομάδα στο «ζευγάρι», εγώ δεν ακουμπάω καν.

Έγραψα πιο πάνω, πως η πρόκριση είναι σχεδόν ακατόρθωτη για την Αϊντραχτ, η νίκη όμως όχι. Εγώ θα ρίξω την «ζαριά» μου στο «διπλό» λοιπόν και θα κάτσω να δω τον αγώνα χαλαρά…

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ

Θα κλείσω την σημερινή «τριάδα», με το μεγάλο ματς τη βραδιάς και σίγουρα το πιο δυνατό «ζευγάρι» σε αυτήν την φάση. Ότι και να πει κανείς για την Λίβερπουλ φέτος, σίγουρα θα χρειαστεί ψυχίατρο μαζί του. Δεν το βγάζω από το κεφάλι μου αυτό, τα αποτελέσματα που φέρνει μιλάνε από μόνα τους. Προηγείται 2-0 σε δέκα λέπτα της Ρεάλ, «αρπάζει» πέντε.

Κερδίζει στο «ρελαντί» την Νιούκαστλ και 7-0 την Γιουνάιτεντ, πάει και χάνει στην Μπόρνμουθ. Μιλάμε για μία ομάδα που μπορεί να στείλει τον κόσμο της στο «τρελάδικο». Για την Ρεάλ πάντως, ότι και να πει κανείς και ειδικά για τα «κατορθώματα» της στα Τσάμπιονς Λιγκ, είναι λίγο.

Παίζει όλα τα παιχνίδια της λες και δεν την ενδιαφέρει, τα κερδίζει και παίρνει και την «κούπα» στο τέλος. Έχει εξήγηση αυτό πάντως. Πάει στον «αυτόματο», λόγο «φανέλας». Έτσι κέρδισε και πέρσι την Λίβερπουλ στον τελικό, με μία φάση σε όλο τον αγώνα.

Στο αποψινό ματς, με το 2-5 στην «πλάτη» η ομάδα του Κλοπ και για να περάσει στον επόμενο γύρο, θα πρέπει να κάνει  παιχνίδι «ζωής». Θέλει νίκη με τρία τέρματα τουλάχιστον για να πάει το ματς στην παράταση.

Η ομάδα του Αντσελότι πάντως, ξέροντας ότι και με μια απλή ισοπαλία περνάει στον επόμενο γύρο και βάσει λογικής δεν θα «γκαζώσει». Στην Λίβερπουλ όμως, δεν υπάρχει λογική φίλοι μου. «Διπλό» με over 2,5 και τα λέμε αύριο!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα