Connect with us

Στοίχημα

Φαβορί Πόρτο και Άγιαξ. Από κοντά Α.Ε.Κ. και Κηφισιά, για να βγάλουμε κέρδος!

Καλησπέρα φίλοι μου, «ολόμαυρη» ήταν η μέρα εχθές για την στήλη, αφού δεν πέρασε καμία επιλογή και δεν υπάρχουν δικαιολογίες (στην συγκεκριμένη στήλη βέβαια, δεν το έχουμε κάνει ποτέ). Έτσι, σήμερα η επιστροφή στα κέρδη είναι μονόδρομος. Κύπελλο και Λιγκ Καπ σήμερα στο «μενού». Πορτογαλία, Αγγλία, Ελλάδα και Ολλανδία στο «τουρ» μας με τελικό προορισμό το ταμείο!

19:00 Α.Ε.Κ. – Κηφισιά

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα έβαλε η Α.Ε.Κ. την Κυριακή το βράδυ. Η ομάδα του Αλμέϊδα, παίζοντας «έξυπνα» και χωρίς να κινδυνέψει σχεδόν καθόλου (μία καθαρή φάση για γκολ, δέχθηκε), κέρδισε τον Παναθηναϊκό δίκαια, μείωσε στους «τέσσερις» και συνεχίζει. Κύπελλο για τον «δικέφαλο» απόψε και κόντρα στην Κηφισιά  (2-0 το πρώτο ματς), ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές.

Κουβέντα για πρόκριση δεν κάνουμε, ούτε για φαβορί. Πολύ δυνατή ομάδα η φιλοξενούμενη, που «τρέχει» ένα σερί εννιά στα εννιά στην Σούπερ Λιγκ «δύο» και όπως όλα δείχνουν του χρόνου θα τα… ξαναπεί με την Α.Ε.Κ. στην Σούπερ Λίγκα. Σήμερα πάντως δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς, αφού στο νέο της γήπεδο η «ένωση» μετράει 7-0-0 σε όλες τις διοργανώσεις με 17-1 τέρματα. Πάμε σε ένα ποντάρισμα στα τρία με τέσσερα τέρματα στο παιχνίδι, καθώς δύσκολα θα έχει «ορέξεις» η γηπεδούχος ομάδα και θα κινηθεί κάπου εκεί το παιχνίδι.

21:45 Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς

Στην Αγγλία τώρα και για το Λιγκ Καπ υπάρχει η αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Γουλβς. Δύο ομάδες, που αμφότερες έχουν μεγάλο στόχο την παραμονή στην κατηγορία και μετά ότι έρθει, καλό θα είναι. Οι γηπεδούχοι πριν τρείς μέρες γνώρισαν την συντριβή (1-4) από την Μπλάκπουλ, μένοντας εκτός κυπέλλου.

Η ήττα αυτή έφερε πάλι «γκρίνια» στον σύλλογο και οι νίκες είναι το μόνο πράγμα που θα ηρεμήσει την κατάσταση. Προσωρινά βέβαια. Στον αντίποδα τώρα, η Γουλβς «φωνάζει» για την διαιτησία στο ματς με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για ένα ακυρωμένο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, που θα της έδινε και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Με το δίκιο της κιόλας (το παραδέχθηκε και ο Κλοπ, πως έπρεπε να μετρήσει το τέρμα). Με το 2-2 αυτό οι «λύκοι» μετέφεραν την πρόκριση σε δεύτερο ματς, όπου θα γίνεις την έδρα τους. Παρά τις πολλές και «χτυπητές» απουσίες που είχε η ομάδα του Λοπετέγκι, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και άξιζε να πάρει την πρόκριση.

Απουσίες θα έχει και απόψε κόντρα στην Νότιγχαμ (όπως και οι γηπεδούχοι), αλλά με την εικόνα που έδειξε στο «Άνφιλντ» μας δείχνει τον…δρόμο για σημείο. Η Νότιγχαμ και ύστερα από το «κάζο» στην Μπλάκπουλ και με ένα πρόγραμμα «βουνό» να ακολουθεί στο πρωτάθλημα, δύσκολα θα έχει το μυαλό της στο Λίγκ Καπ. Αυτό δεν σημαίνει, πως δεν θα «ψάξει» την νίκη απόψε. Δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης όμως και θα πάω στην Γουλβς. 2Χ με over 1,5 λοιπόν και αναμένουμε….

22:00 Ντεν Μπος – Άγιαξ

Στην Ολλανδία τώρα και για τον θεσμό του κυπέλλου, ο Άγιαξ παίζει στην έδρα της Ντεν Μπος. Ομάδα από την δεύτερη κατηγόρια και από τα «χαμηλά» της βαθμολογίας. Ομάδα χωρίς στόχους δηλαδή, όπως ρόστερ και με πολλά οικονομικά προβλήματα.

Το 1-1 που έφερε ο Άγιαξ στην Ναϊμέγκεν πριν λίγες μέρες για το πρωτάθλημα, άνοιξε την νέα χρονιά όπως έκλεισε την παλιά. Με «γκρίνια». Έτσι, μόνο οι νίκες θα επαναφέρουν την ηρεμία στον σύλλογο. «Χαώδης» η διαφορά που τον χωρίζει με την Ντεν Μπος και για να πέσει «θύμα» έκπληξης, θα πρέπει να καταβάλει τεράστια προσπάθεια. Πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου και τίποτα άλλο, αφού οι αποδόσεις σε όλα τα σημεία είναι για γέλια.

22:45 Πόρτο – Αρούκα

Με αγώνα για το κύπελλο θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα. Την Αρούκα υποδέχεται και πάλι η Πόρτο, αυτήν την φορά σε νοκ-άουτ ματς (είχε προηγηθεί ο αγώνας πρωταθλήματος πριν λίγες μέρες, όπου η Πόρτο κέρδισε 5-1), με τον νικητή να έχει εύκολο έργο μετά, αφού θα παίξει με την Μπέιρα Μαρ η με την Βισέου.

Ακόμα ένα παιχνίδι με φαβορί λοιπόν, αφού με την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι «δράκοι» δεν έχουμε και πολλές επιλογές για σημείο. Είναι όλες χαμηλές οι αποδόσεις βεβαία και καλυτέρα να ψάξουμε κέρδος στα γκολ. Over 2,5 γκολ ΓΙΑ την Πόρτο λοιπόν στον αγώνα και τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα