Connect with us

Στοίχημα

«Φεστιβάλ» τερμάτων και θεάματος απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Καλημέρα κόσμε. Τρίτη σήμερα και η μέρα είναι υπέροχη. Πώς να μην είναι άλλωστε, όταν υπάρχει το Τσάμπιονς Λιγκ στην ζωή μας;;; Δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το «μενού» απόψε, όπου μας υπόσχονται «πλούσιο» θέαμα και φυσικά σημεία με καλές αποδόσεις για ποντάρισμα.

22:00 Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η πρώτη μας επιλογή είναι από το πιο «βαρβάτο» αντάμωμα στην φάση των «δεκαέξι». Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ και μιλάμε για ένα «ζευγάρι» που έχει προϊστορία στην διοργάνωση, τίτλους και παιχνίδια που δύσκολα ξεχνάει κάνεις εύκολα. Οι δύο ομάδες τα «είπαν» στον τελικό της διοργάνωσης πέρσι, σε ένα ματς, όπου οι «reds» ήταν καλύτεροι, αλλά όπως συμβαίνει πάντα, η Ρεάλ πήρε την «κούπα». Νίκη 1-0.

Δεν ήταν φυσικά η πρώτη φορά που βρεθήκαν σε τελικό, καθώς είχαν βρεθεί και το 2015 που και εκεί η Ρεάλ επικράτησε (πολύ εύκολα) 3-0 και πήρε τον τίτλο. Στα του αγώνα τώρα. Πολλά έχουν αλλάξει από πέρσι, μιας και η Λίβερπουλ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών. Ομάδα «φάντασμα»  φέτος αυτή του Κλοπ, που στο πρωτάθλημα είναι μακριά από την «τετράδα» και με λιγοστές καλές στιγμές φέτος. Μία από αυτές ήταν η εύκολη νίκη που πήρε το Σάββατο στην Νιούκαστλ με 2-0.

Η Ρεάλ τώρα, πριν λίγες βδομάδες, έβαλε στα «ράφια» της ακόμα έναν τίτλο. Αυτόν του παγκόσμιου των συλλόγων. Έτσι, εκτός ότι είναι η πρώτη ομάδα σε κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ (δεκατρείς φορές το έχει πάρει), έγινε και η πρώτη σε Παγκόσμια Συλλόγων με πέντε. Στο πρωτάθλημα πάντως βλέπει την «πλάτη» της Μπαρτσελόνα ως στιγμής. Την Κυριακή πάντως κέρδισε τη Οσασούνα με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της.

5-1-3 κόντρα στην Λίβερπουλ η «βασίλισσα»  και 7-5-9 ο απολογισμός της, στο «νησί». 6-3-10 με Ισπανικές ομάδες η Λίβερπουλ που μετράει και έξι σερί παρουσίες στην φάση των «δεκαέξι», έχοντας παίξει και σε δέκα τελικούς (έξι κατακτήσεις). Δεκαεννέα «κούπες» Τσάμπιονς Λιγκ θα παραταχθούν απόψε στο «Άνφιλντ» και ο αγώνας είναι σίγουρα no-bet. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι «σκιά» του εαυτού τους, στο πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ τους «εξιτάρει» όμως.

Με μια πρώτη «ματιά» και έχοντας και επαναληπτικό αγώνα, η ισοπαλία δείχνει φαβορί. Δεν μετράει επίσης το εκτός έδρας τέρμα, κάτι που κάνει τόσο τον Κλοπ όσο και το Αντσελότι, να έχουν στο μυαλό τους πιο πολύ το δεύτερο ματς, παρά αυτό. Βέβαια, μιλάμε για ομάδες που δίνουν πολύ γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους και ειδικά η Λίβερπουλ που στην έδρα της μετράει ρεκόρ 10-2-2 στην διοργάνωση . Πάμε στο 1Χ με over 2,5 λοιπόν  που πληρώνει αρκετά καλά και έχει τύχη.

22:00  Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι

Πάμε στο άλλο ματς της βραδιάς. Την «φουριόζα» Νάπολι, υποδέχεται η Αϊντραχτ και θέλει να είναι αυτή που θα βάλει «φρένο» στην εκπληκτική πορεία που κάνουν οι «παρτενομπεϊ» φέτος. Οι γηπεδούχοι στην «παρθενική» τους συμμετοχή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σε όμιλο με Τότεναμ, Μαρσεϊγ και Σπόρτινγκ, ομάδες πιο έμπειρες, κατάφεραν να περάσουν στα νοκ-άουτ. Βέβαια, μόνο τυχαία δεν έγινε αυτό, Πέρσι κατέκτησαν το Γιουρόπα Λιγκ! 17-8-5 η Γερμανική ομάδα στα τελευταία της εντός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τρομερό ρεκόρ.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, αυτά που κάνουν φέτος δεν έχουν προηγούμενό. «Τρένο» στην χώρα τους, με τον τίτλο να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος. Μία από τα ίδια στην Ευρώπη. Σε όμιλο με Λίβερπουλ, Άγιαξ και Ρεϊντζερς, πέτυχαν πέντε νίκες (μία ήττα μόλις από Λίβερπουλ), πέρασαν πρώτοι και με ρεκόρ τερμάτων 20-5!

Την δεδομένη χρονική στιγμή η Νάπολι μοιάζει ανίκητη, αλλά η Αϊντραχτ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Ειδικά στην έδρα της που «βράζει» σε κάθε Ευρωπαϊκό βράδυ. Δεν είναι καθόλου σωστές οι αποδόσεις στο «σετ» και πόσο μάλλον όταν μιλάμε «διπλές» αναμετρήσεις. Επιθετικές ομάδες και οι δύο και τα γκολ είναι μια καλή επιλογή για ποντάρισμα. Θα πάμε στα πολλά εμείς και στο over 3,5!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα