Connect with us

Στοίχημα

«Φωτιά» έχει πάρει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο!

Καλησπέρα φίλοι μου. Καθόλου καλή δεν ήταν εχθές η μέρα για την στήλη και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το σερί. Από σήμερα όμως, θα μπούμε και πάλι στον σωστό δρόμο. Αυτόν με τα κέρδη. Βέβαια, μπορεί τις τελευταίες δέκα μέρες να κλείσαμε μόνο μία «τριάδα», αλλά το ταμείο είναι συν. Είναι συν για τον τελευταίο μήνα έχουμε κάνει οκτώ! φορές το απόλυτο.

17:30 Α.Ε.Κ. – Πανσερραϊκός

Η πρώτη μας επιλογή για σήμερα έρχεται από αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας, αφού ξεκινάει η φάση των «οκτώ». Το ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένα «κλικ» πάνω από τις υπόλοιπες, απέδειξε για ακόμα μία φορά η «ένωση» την Κυριακή.

Η ομάδα του Αλμεϊδα και στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, ήταν «καταιγιστική». Πολύ καλό ποδόσφαιρο και με πλουραλισμό στην επίθεση (τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ),  με το τελικό 4-1 να δείχνει «φτωχό», αφού μόλις στο 55΄είχει διαμορφωθεί το σκορ και ύστερα «πάτησε» φρένο. «Στροφή» στο κύπελλο για την Α.Ε.Κ. απόψε, που φιλοξενεί τον πολύ δυνατό Πανσερραϊκό.

Η ομάδα του Δερμιτζάκη κα από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, είναι «τρένο». Εννέα σερί νίκες και καλό ποδόσφαιρο, με τους πάντες στον σύλλογο να πλέουν σε «πελάγη» ευτυχίας. Για να φτάσει να παίζει με την Α.Ε.Κ. σήμερα, απέκλεισε πολύ εύκολα τον Απόλλωνα Πόντου με δύο νίκες (1-0 και 2-0).

Δύσκολο το «έργο» Δερμιτζάκη και παικτών όμως σήμερα, αφού στην έδρα της, η «ένωση» και με τη ώθηση που της έχει δώσει (9-0-0 με 23-2) και την U19 να βάλει ο Αλμεϊδα, θα «βρέξει». Χαμηλές οι αποδόσεις όμως και πολύ φυσιολογικά, θα μείνουμε μακριά, ψάχνοντας κέρδος στα γκολ. Έτσι, ένα ποντάρισμα στα τέσσερα ως έξι γκολ είναι εφικτό και σε καλή απόδοση.

19:30 Οστάνδη – Άντβερπ

Πάμε Βέλγιο τώρα, εκεί όπου υπάρχει «εμβόλιμη» αγωνιστική και μάλιστα «ζωτικής» σημασίας παιχνίδια, αφού το πρωτάθλημα έχει πάρει «φωτιά». Στην έδρα της Οστάνδης θα προσπαθήσει να επανέλθει στα «τρίποντα» η Άντβερπ ώστε μειώσει την διαφορά από την κορυφή, όπως και την δεύτερη θέση.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σιλουάζ πάντως, για την αγωνιστική που πέρασε ήταν τραγική και δίκαια έχασε 0-2. Οι γηπεδούχοι τώρα και ύστερά από την ήττα (1-2) από την Μαλίν εκτός έδρας, συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-0-5) και δίκαια βρίσκονται στο μείον «δύο» από τον «πάτο» της βαθμολογίας.

Η χρονιά θα βγει δύσκολα πάντως, αφού το ρόστερ που διαθέτει, δεν είναι ανταγωνιστικό και τα προβλήματα πολλά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Λογικό φαβορί απόψε οι φιλοξενούμενοι, που αν παρουσιαστούν σοβαροί, θα πάρουν τον αγώνα και θα μας πληρώσουν. Επειδή όμως το τελευταίο διάστημα κάνουν το ένα «δίωρο» πίσω από το άλλο και οι γηπεδούχοι, παλεύουν τα ματς (ασχέτων αν δεν μπορούν να πάρουν κάτι), θα βάλω και κάλυψη. 2Χ με 0ver 1,5 το σημείο μας εδώ και πάμε στο επόμενο.

19:30 Σερκλ Μπριζ – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Από Βέλγιο και η επόμενη επιλογή μας και μάλιστα από ένα παιχνίδι, που το θέλουν και οι δύο ομάδες. Για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία. Σε χαμηλές «πτήσεις» η Σερκλ Μπριζ από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά (0-1-2) και αυτό την απομάκρυνε από τον στόχο της (έξοδος στην Ευρώπη) αρκετά. Στην ήττα (1-2) από την Σαρλερουά πάντως πριν λίγες μέρες εκτός έδρας, δεν ήταν κακή. Άτυχη ήταν.

Η Ουνιόν πάντως σε σχέση με την αποψινή της αντίπαλο «πετάει». Με την εύκολη (2-0) επικράτηση επί της Άντβερπ την Κυριακή, έφτασε το αήττητο σερί της στα δεκαπέντε ματς και συνεχίζει. Με νίκη απόψε πάντως, θα μειώσει στους «επτά» την διαφορά από την πρωτοπόρο Γκενκ και θα μείνει «ζωντανή» στην υπόθεση του τίτλου.

Ματς κομβικής σημασίας λοιπόν το αποψινό και για τις δύο ομάδες, αφού όποια ομάδα χάσει, θα χάσει και τεράστιο «έδαφος» όσον αφορά του στόχους της. Την δεδομένη χρονική στιγμή και πάντα βάσει εικόνας παιχνίδι με παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά στην νίκη. Καλή ήταν στο τελευταία παιχνίδι της η γηπεδούχος ομάδα και θα πάμε με κάλυψη στο φαβορί. 2Χ με over 1,5 και εδώ λοιπόν και προχωράμε στην επόμενη επιλογή μας.

21:45  Χαρτς – Αμπερντίν

Η Τελευταία επιλογή είναι από το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Την Αμπερντίν υποδέχεται η Χαρτς και μέσα στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο». Ένα «τρίποντο» που θα την «εδραιώσει» για τα καλά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα μπορέσει να «κρυφοκοιτάζει», ίσως για κάτι καλύτερο.

Πριν λίγες μέρες και για το πρωτάθλημα πάλι, κέρδισε δύσκολα, αλλά δίκαια την Σεντ Μιρέν με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, προέρχονται από ένα τεράστιο αποτέλεσμα (1-1 στην Ρεϊντζερς) που τους «τόνωσε» την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια και τους κράτησε μέσα στον στόχο τους. Ένα Ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

«Αίμα και άμμος» το αποψινό ματς λοιπόν και για τις δύο ομάδες, αφού αν συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα, θα είναι όλο και πιο κοντά στον στόχο τους. Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, η Χαρτς είναι το φαβορί και λόγο αγωνιστικής κατάστασης και παράδοσης με την Αμπερντιν (8-4-2). Οι αποδόσεις βέβαια, είναι χαμηλές και θα πάω στο over 2,5. Εξάλλου οι αμφότερες και στα μεταξύ τους, το «τιμούνε» και με το παραπάνω!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα