Connect with us

Στοίχημα

«Χάνεται» στην «Αλιάνς Αρένα» η Ντόρτμουντ. Για «ψυχιατρείο» η Λίβερπουλ!

Καλημέρα φίλοι μου και καλό ΣΚ, δεν καταφέραμε να κάνουμε  τίποτα σπουδαίο εχθές και κλείσαμε την μέρα με 1/3. Σάββατο σήμερα και το κουπόνι είναι τεράστιο και με επιλογές για όλα τα γούστα. Σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα και σε σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν σημεία με αποδόσεις εφικτές για ποντάρισμα.

16:00  Τράμπζονσπορ – Καϊσέρισπορ

Στα «δύσκολα» πέφτει με την μία και αμέσως μετά την διακοπή η Τράμπζοσπορ. Η ομάδα Ορχάν έχει μπροστά της μία «πεντάδα» αγώνων, όπου θα κρίνει και το μέλλον της. Η αρχή από σήμερα, όπου υποδέχεται την Καιϊσέρισπορ και θέλει να πάρει το «τρίποντο», ώστε να βρεθεί στο μείον «δύο» από την τρίτη Μπεσίκτας.

Στο πρωτάθλημα εξάλλου, αυτούς είναι ο μοναδικός εφικτός στόχος. Η πρώτη θέση έχει χαθεί εδώ και καιρό, όπως και η δεύτερη και μένει μόνο η τρίτη, που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ. Υπάρχει και το κύπελλο όμως, όπου την Τρίτη πάει στην Άγκυρα για το πρώτο ματς. 13-5-7 με 42-32 το ρεκόρ της ως στιγμής.

Η Καϊσέρισπορ και με το 12-2-11 με 39-36 και όντας έβδομη, πολύ δύσκολα θα τερματίσει πιο πάνω, αλλά έχει στόχο το κύπελλο (Πέμπτη με Φενέρμπαχτσε) και αυτή, οπότε σήμερα θα δούμε μία ενδεκάδα με κάποιες αλλαγές, ίσως.  Στα του σημείου μας τώρα. 6-2-1 τα τελευταία εντός μεταξύ των δύο αντιπάλων, με την «Τράμπζο» να έχει το «πάνω»  χέρι ξεκάθαρα.

Πάντως, απόψε δεν θα έχει εύκολο «έργο» η πρωταθλήτρια, αφού οι φιλοξενούμενοι και για τα δεδομένα τους, κάνουν μια πολύ καλή χρονιά και παίζουν στα ίσια όλα τα ματς. Περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου σίγουρα στην αρχή του θα δούμε τις δύο ομάδες «σφιγμένες» κάπως. Οι γηπεδούχοι όμως, είναι καλύτεροι και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν αυτό που θέλουν . Εφικτό ένα ποντάρισμα στον «άσσο» με under 4,5, όπου υπάρχει σε τιμές άνω του 1,75.

14:30 Μάντσεστερ Σίτυ –  Λίβερπουλ

Πάμε στην Αγγλία τώρα, όπου σε λίγες ώρες υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι της Σίτυ με την Λίβερπουλ. Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, αφού όποια ομάδα χάσει θα χάσει και μεγάλο «έδαφος», σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους της.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα, βλέπει την Άρσεναλ μπροστά της με οκτώ βαθμούς διαφορά, οπότε το «τρίποντο» σήμερα είναι μονόδρομος. Για την Λίβερπουλ τώρα, ότι και να γράψουμε, σίγουρα θα πρέπει να το κάνουμε με την  βοήθεια «ψυχίατρου».

Δεν υπάρχει εξήγηση για τα φετινά της «κατορθώματα». Από που να το πάρει και να το αφήσει κανείς. Την μία να κερδίζει 7-0! την Γιουνάιτεντ και μετά από τρεις μέρες να χάνει από την Μπόρνμουθ! Με 12-6-8 και 47-29 ως στιγμής, το πρωτάθλημα έχει χαθεί εδώ και καιρό για την ομάδα του Κλοπ, όχι όμως μία θέση στην «τετράδα».

Στο μείον «πέντε» είναι εξάλλου και με νίκη σήμερα θα κάνει τεράστιο «βήμα». 19-4-4 με 67-25 οι γηπεδούχοι που έχουν να χάσουν από την Λίβερπουλ εντός έδρας από το 2014 για το πρωτάθλημα. 11-7-9 το ρεκόρ του Κλοπ με τον Γκουαρδιόλα όμως και μία «τρελή», φέτος Λίβερπουλ και το «διπλό» άνω του 5,80, θα την κάνω την…τρέλα!

19:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα, με ακόμα ένα ντέρμπι. Από Γερμάνια, όπου είναι και το μεγαλύτερο της χώρας. 15-7-3 με 72-27 και δεύτερη στην βαθμολογία η Μπάγερν, υποδέχεται την πρώτη Ντόρτμουντ που «τρέχει» ρεκόρ 17-2-6 με 55-31.

Οι «Βαυαροί» σήμερα θα παίξουν για την νίκη που θα τους φέρει και πάλι πρώτους στην βαθμολογία, με τον Τούχελ στον πάγκο τους, μιας και πριν λίγες μέρες απέλυσαν τον Νάγκελσμαν. Στα του σημείου μας τώρα. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να κάνουν καταπληκτική χρονιά ως στιγμής και να θέλουν να το πάνε μέχρι τέλους έτσι, ώστε να «στεφθούν» πρωταθλητές, το θέμα είναι αν αντέχουν όμως.

Στην «Αλιάνς Αρένα» πάντως «χάνονται» παραδοσιακά. Ενδεικτικό είναι ότι τελευταίο «διπλό» ήταν το 2014. Από εκεί και πέρα μετράνε οκτώ σερί ήττες με τέρματα 33-6! ενώ στο σύνολο 38-13-10 όταν οι δυο ομάδες παίζουν στην έδρα της Μπάγερν.

Και απόψε το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι λοιπόν, αλλά οι αποδόσεις δεν αξίζουν. Ειδικά με την σεζόν που διανύει η Ντόρτμουντ. «Βροχή» τα γκολ στο «κλάσικερ» όμως και θα πάω στο over 1,5 ημιχρόνου, όπου υπάρχει σε τιμές άνω του 2,20 και αξίζει το ποντάρισμα.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα