Connect with us

Στοίχημα

(Χ)άνεται στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός!

Καλησπέρα φίλοι και καλή βδομάδα να έχουμε. Όχι όπως την προηγούμενη πάντως, που η αλήθεια είναι, ότι δεν καταφέραμε να κλείσουμε μία «τριάδα». Έχουμε πει βέβαια, πως κέρδος για εμάς λογίζεται μόνο το απόλυτο. Μικρό κουπονάκι σήμερα, αλλά κατά το παρελθόν, από κάτι τέτοια βγάζουμε κέρδος. Ευκαιρία λοιπόν να «ρεφάρουμε» και να «πρασινίσει» πάλι ο τόπος!

21:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Είναι «άρρωστος» και το δείχνει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς και ύστερα από τον καταπληκτικό πρώτο γύρο (αήττητος τον τελείωσε) που έκανε, έχει μπει σε μία «κατηφόρα» και μάλιστα χωρίς να μπορεί να «φρενάρει». Τα αίτια είναι απλά. Ομάδα «σκασμένη» και χωρίς βάθος στον πάγκο. Στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πάντως και παρά το δύσκολο έργο (είχε χάσει στο πρώτο 0-2), προσπάθησε να κάνει το «θαύμα» και να φέρει τα ίσια-ανάποδα.

Πήρε «κεφάλι» νωρίς στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσε από εκεί και πέρα να απειλήσει ουσιαστικά. Έτσι, όπως είναι απολύτως λογικό, όταν βγήκε τελείως μπροστά να πετύχει και δεύτερο τέρμα, το δέχτηκε και πήγε «σπίτι» του.

Και ο Αστέρας όμως, δεν πάει καθόλου καλά και ειδικά εκτός έδρας, όπου έχει πέντε σερί ήττες. Από τον ΟΦΗ η τελευταία πριν λίγες μέρες. Στον συν «έξι» πλέον η απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις και, απόψε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα ψάξει βαθμούς ή βαθμό.

Στην προσπάθεια τους αυτήν οι «Αρκάδες», έχουν και την παράδοση με το μέρος τους.  4-6-3 στα εντός με τους φιλοξενούμενους και μάλιστα πέντε σερί χρόνια δεν έχουν χάσει. Ο Παναθηναϊκός τώρα και ύστερα από την νίκη της Α.Ε.Κ. εχθές κόντρα στον Άρη, «έπεσε» από την κορυφή για πρώτη φορά φέτος και πλέον η ανάγκη για νίκη είναι τεράστια. Τεράστια ανάγκη έχουν και οι γηπεδούχοι και περιμένω ένα ματς, κλειστό και με λίγες φάσεις. Το ποια ομάδα θα (Χ)αρεί, είναι άγνωστο. Θα ρίξω την «ζαριά» μου στο Χ εγώ πάντως, αφού πληρώνει και τρομερά.

22:00  Σαραγόσα – Πονφεραδίνα

Δεύτερη επιλογή μας για σήμερα, έρχεται από την «σεγκούντα» ή αλλιώς την Β΄Ισπανίας. Σε οριακό σημείο πλέον η κατάσταση στην Σαραγόσα, που ύστερα από την ήττα (0-1) εκτός έδρας από την Χιχόν έμεινε στα «χαμηλά». Τόσο, που πλέον είναι και σε μικρή απόσταση (επτά βαθμών) από τις επικίνδυνες θέσεις.

Στις θέσεις αυτές βρίσκεται ήδη η Πονφεραδίνα, που γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Εϊμπάρ και πλέον ο υποβιβασμός, είναι πιο ορατός από ποτέ. «Κομβικής» σημασίας το αποψινό ματς και για τις δύο ομάδες και μάλιστα είναι από αυτό, που λέμε «εξάποντο». Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως και στα δικά μου μάτια, δεν υπάρχει φαβορί. Υπάρχει όμως, τρομερή παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες και στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη εδώ και είκοσι, σχεδόν, χρόνια.  Πάμε στην έδρα λοιπόν και αναμένουμε…..

22:15 Βιτώρια Γκιμαράες – Τσάβες

Η τελευταία επιλογή μας για σήμερα, είναι Πορτογαλία. Οκτώ ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γκιμαράες, μετά την εντός έδρας (0-1) από την Πόρτο, την αγωνιστική που πέρασε. Το παράξενο πάντως είναι, πως ύστερα από ένα τόσο τραγικό σερί, δεν είναι εκτός στόχων. Αντιθέτως. Με νίκη απόψε κόντρα στην επικίνδυνη Τσάβες θα βρεθεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας και σε «τροχιά» Ευρώπης.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους και ύστερα από το εκτός έδρας 1-1 με την Μποαβίστα, κρατήθηκαν στην μέση της βαθμολογίας και με «τρίποντο» απόψε, κοιτάνε πιο…ψηλά. Η Εκτός έδρας ισοπαλία αυτή, ήταν η τρίτη σερί και μάλιστα με το ίδιο σκορ για την Τσάβες.

Ακόμα μία αμφίρροπη αναμέτρηση στο σημερινό κουπόνι μας και σε έναν αγώνα, με δύο ομάδες σχεδόν στα ίδια «κυβικά», τίποτα δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη. Οι γηπεδούχοι πάντως και ασχέτως, αν έχουν κακό σερί εδώ και καιρό, δεν κάνουν άσχημες εμφανίσεις και ειδικά στην έδρα τους, όπου ήταν άτυχοι σε πολλά παιχνίδια. Επικίνδυνη ομάδα η Τσάβες εκτός έδρας (4-2-3 με 9-13), αλλά κάποια στιγμή η τύχη γυρνάει στο ποδόσφαιρο. Σε καλές τιμές για ποντάρισμα ο «άσσος» και θα πάμε προς τα εκεί….

 

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα