Connect with us

Στοίχημα

Χριστούγεννα στην Αγγλία. Τι καλύτερο δηλαδή;;;;

Καλησπέρα φίλοι μου και χρόνια πολλά. Στην «καρδιά» των Χριστουγέννων βρισκόμαστε σήμερα, αφού σε πέντε μέρες, 2022 είχαμε. Ένα πετυχημένο 2022, για την στήλη που μέσα στον Δεκέμβριο έχει μοιράσει πολύ χρήμα. Φυσικά, δεν θα σταματήσουμε να  το κάνουμε αυτό, ούτε το 23. Έχουμε μπροστά πέντε μέρες πριν μας χαιρετήσει αυτός ο χρόνος όμως. Πέντε μέρες «γεμάτες» ποδόσφαιρο και κυρίως από την Αγγλία. Μια Αγγλία, όπου οι ομάδες έχουν παράδοση να κάνουν Χριστούγεννα «μέσα» στα γήπεδα. Στη κυριολεξία όμως!

17:00 Γουίκομ – Μπρίστολ Ρόβερς

Η πρώτη μας επιλογή για σήμερα λοιπόν, έρχεται από το «νησί» και πιο συγκεκριμένα από την Λιγκ 1. Την πολύ δυνατή Μπρίστολ Ρόβερς υποδέχεται σε λίγη ώρα η Γουίκομ και στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στις θέσεις ανόδου, θέλει μόνο την νίκη.

Νίκη θέλουν και οι φιλοξενούμενοι όμως, που εδώ και λίγο «τρέχουν» ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα. Αυτό είναι και κάτι που τους έβαλε σε «τροχιά» ανόδου. Με «τρίποντο» σήμερα ειδικά, θα έχουν κάνει ένα ακόμα τεράστιο «βήμα».

8-7-7 με τέρματα 34-35 η Μπρίστολ, που εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου άσχημα, για δεδομένα της κατηγορίας. 4-3-4 με 18-18 και στην έδρα της Γουίκομ που μετράει 5-3-3 και 17-11 τέρματα, μόνο έκπληξη δεν θα είναι άμα πάρει το «διπλό». Έτσι, θα πάω με την «φόρμα» των φιλοξενούμενων, χωρίς δεύτερη σκέψη. 2Χ over 1,5  με λοιπόν το ποντάρισμα μας, που πληρώνει και αρκετά καλά.

17:00 Νοτς Κάουντι – Όλνταμ

Στην συνέχεια θα ασχοληθούμε με αγώνα από την Σάσιοναλ Λιγκ. Νοτς Κάουντι εναντίον Όλνταμ το «ζευγάρι» μας και έχουμε να κάνουμε με μία αναμέτρηση, όπου υπάρχει φαβορί. Το φαβορί φυσικά είναι οι γηπεδούχοι που με ρεκόρ 16-6-1 και τέρματα 59-21, δεν θα μπορούσαν να είναι πουθενά αλλού, πέραν της πρώτης θέσης. Στην έδρα τους ειδικά, είναι πολύ δυνατοί με 8-3-0 και 22-4 τέρματα.

Η Όλνταμ πάντως και για να μείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά εκτός έδρας, που παραπαίει. 0-4-7 με 5-16 και σίγουρα μιλάμε για μία ομάδα που δεν μπορεί να βάλει…δύσκολα στην Νοτς Κάουντι. Τέταρτη από το τέλος η Όλνταμ λοιπόν, που θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το ματς. Το αν θα το καταφέρει, μάλλον είναι αδύνατον και βάσει της εικόνα που δείχνει ως τώρα.

Η λογική «γέρνει» την ζυγαριά σε ένα ποντάρισμα στους γηπεδούχους. Οι αποδόσεις όμως, όπως και το ότι στην Αγγλία, όλες οι ομάδες είναι ικανές για όλα, δεν μας επιτρέπουν να πάμε με τα «μπούνια» σε «καθαρό» ποντάρισμα. Αντίθετος, αν το καλύψουμε και προσθέσουμε και τέρματα στην επιλογή μας, μεγαλώνει η απόδοση και μικραίνει το ρίσκο. 1Χ με over 2,5 λοιπόν και αναμένουμε….

17:00 Καρλαϊλ – Μπράντφορντ

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας με αγώνα από την Λιγκ 2 και μάλιστα ντέρμπι. Τόσο η Καρλαϊλ όσο και Μπράντφορντ, από την αρχή της σεζόν πάνε χέρι-χέρι στην βαθμολογία (ισόβαθμες αυτήν την στιγμή)  και με σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα. 8-9-4 με 32-23 οι γηπεδούχοι και 9-6-5 με 26-20 οι φιλοξενούμενοι.

Η Μπράντφορντ πάντως, εκτός έδρας τα πάει περίφημα, αφού είναι η τρίτη ομάδα με τα περισσότερα «διπλά» στην κατηγορία (6-1-3). Η Καρλαϊλ τώρα, στην έδρα της έχει μόλις μία ήττα (4-5-1 και 14-9 τέρματα) και αυτό από μόνο του, κάνει τον αγώνα, πραγματικά δύσκολο για προβλέψεις. Πάμε στο αμφίσκορο, που μπορεί να επιβεβαιωθεί και αρκετά νωρίς στο ματς με τον τρόπο που παίζουν  οι δύο ομάδες και δεν ακουμπάμε τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα