Connect with us

Στοίχημα

Ψάχνει «ξέσπασμα» που θα «μυρίσει» Ευρώπη, η Βιγιαρεάλ. Νίκη «τετράδας» θέλει η Λάτσιο. Θα την πάρει όμως;;;

Καλησπέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Εχθές πήραμε ένα «ρεπό» και από σήμερα μπαίνουμε δυναμικά πάλι και με στόχο τα κέρδη. Το Σάββατο φτάσαμε πολύ κοντά στο απόλυτο πάντως, καθώς περάσανε οι τρείς από τις τέσσερις επιλογές μας. Πάμε στα σημερινά τώρα. Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία στο «μενού».

21:45 Λάτσιο – Σαμπντόρια

Με Ιταλία θα κάνουμε αρχή  και με ένα παιχνίδι όπου έχει φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο. 12-6-5 με 39-19 η Λάτσιο, πέμπτη στην βαθμολογία και με νίκη απόψε απέναντι στην Σαμπντόρια, πάει στην τέταρτη θέση. 2-5-16 με 11-38 για τους φιλοξενούμενους, που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, του χρόνου θα παίζουν στην δεύτερη κατηγορία.

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό στην «Σαμπ», καθώς τα χρέη που έχει ο σύλλογος είναι τεράστια και αδύνατο να καλυφθούν. Ήττα (1-2) από την Μπολόνια την αγωνιστική που πέρασε για την «Σαμπ». Από νίκη (2-0) επί της Σαλερνιτάνα προέρχονται οι «αετοί».

Δύσκολα θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν κάτι από το αποψινό ματς, καθώς εκτός της τραγικής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκονται, έχουν και «τρανταχτές»  απουσίες. Χαμηλές βέβαια, οι αποδόσεις στο «σετ» και όταν μιλάμε για παιχνίδι της Ιταλίας….πάμε στο over 2,5 και τίποτα άλλο.

22:00  Βιγιαρεάλ – Χετάφε

Πάμε Ισπανία τώρα και σε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι. Και για τις δύο ομάδες φυσικά. Την «κάτω» βόλτα έχει Βιγιαρεάλ εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τον «δρόμο» για την «τετράδα». Γιατί αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος φέτος.

Η ήττα (τέταρτη στην σειρά) από την Μαγιόρκα με 2-4 την αγωνιστική που πέρασε, άφησε το κίτρινο «υποβρύχιο» στο μείον «έντεκα» από την τέταρτη Ατλέτικο, αλλά όχι σε μεγάλη απόσταση από τις θέσεις που δίνουν, αλλού είδους  Ευρωπαϊκό «εισιτήριο» από αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χετάφε από την μεριά της και στο παιχνίδι της αγωνιστικής που πέρασε κόντρα στην Βαλένθια πήρε μία τεράστιας σημασίας νίκη. Η νίκη (1-0) αυτή είχε χαρακτήρα «εξάποντου», στην μάχη της παραμονής. Δεύτερη από τε τέλος με ρεκόρ 5-7-10 και 19-28 τέρματα η ομάδα της Μαδρίτης, στο μείον «ένα» από την Βαλένθια και στο μείον «δύο» από την παραμονή.

9-4-9 με 24-22 οι γηπεδούχοι που «καίγονται» για τη νίκη απόψε και μόνο για αυτήν θα παίξουν. Βαθμούς ή βαθμό θέλει και η Χετάφε, καθώς αν πάρει το «τρίποντο» θα ανέβει για πρώτη φορά φέτος πάνω από την «ζώνη» του υποβιβασμού.

Παιχνίδι που θα πέσουν «κορμιά» λοιπόν το αποψινό και υπάρχει ένα προβάδισμα (λογικό) στους γηπεδούχους, που μετράνε και σημαντικές επιστροφές. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, έχουν σημαντικές απουσίες, στο ήδη μικρό ρόστερ που διαθέτουν, και ο «άσσος» είναι ένα καλό σημείο για ποντάρισμα. Είναι χαμηλός όμως και θα βάλω και τα γκολ στα παιχνίδι. Θα ρισκάρω μάλιστα στο over 2,5, μιας και η Βιγιαρεάλ ψάχνει επιστροφή στις νίκες με «ξέσπασμα».

23:15  Γκιμαράες – Μπράγκα

Τελευταία επιλογή για σήμερα είναι από την Πορτογαλία και το ντέρμπι Ευρώπης ανάμεσα στις Γκιμαράες, Μπράγκα. 10-4-7 με 19-20 και πέμπτη στην βαθμολογία, η εκπληκτική φέτος, Γκιαμαράες, 16-1-4 με 47-20 η Μπράγκα. Μια Μπράγκα που κάνει και φέτος τρομερή χρονιά για τα δεδομένα της, είναι τρίτη στην βαθμολογία και με οκτώ βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Σπόρτινγκ.

Έτσι, στην μάχη για την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα «αστέρια», θέλει μόνο νίκη απόψε. Τρομερή συγκομιδή για την Μπράγκα και στα εκτός έδρας παιχνίδια της, αφού το 9-0-2- με 26-14 έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην πορεία που κάνει.

Απόψε πάντως, θα έχει δύσκολη «αποστολή», αφού οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί. Κακά τα ψέματα όμως και με την εικόνα που δείχνουν οι ομάδες παιχνίδι με παιχνίδι ως τώρα, η Μπράγκα είναι καλύτερη ομάδα και δίκαια το φαβορί απέναντι στην Γκιμαράες.

Έτσι, θα πάω σε ποντάρισμα προς τα «αριστερά» , αλλά με κάλυψη. Είχε αγώνα για το Κόνφερενς μεσοβδόμαδα (έχασε 2-3 στην Φιορεντίνα και αποκλείστηκε) η φιλοξενούμενη ομάδα και θα υπάρχει σίγουρα κούραση. 2Χ με over 1,5 λοιπόν το σημείο μας και τα λέμε αύριο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα