Connect with us

Στοίχημα

Όλα για όλα για Λίβερπουλ και Τότεναμ!

Δεύτερη μέρα στην σειρά που στο κουπόνι υπάρχουν παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στα μεγάλα «πρωταθλήματα» της Ευρώπης και όπως είναι λογικό αυτά μας «τραβάνε» στοιχηματικά. Με τρείς επιλογές θα πάμε σήμερα για κέρδος. Εχθές η μέρα ήταν καλή, αφού έκλεισε με 3/4. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη πάντως, αν Ουνιόν Βερολίνου και Λεβερκούζεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Για την ιστορία 0-0 ηρθε το παιχνίδι, αμφίσκορο ήταν το σημείο μας. Οι άλλες τρείς επιλογές πάντως πέρασαν, έστω και δύσκολα. Νίκησε (με ανατροπή) η Μπρέντφορντ την Νότιγχαμ με 2-1 (νίκη της με over 2,5 παίζαμε), επιβεβαιώθηκε το over 2,5 στο Κόνιασπορ – Τράμπζονσπορ, όπως και το αμφίσκορο στο ντέρμπι της Ιταλίας. Με δύο γκολ από το 90ο λεπτό και μετά, μας πλήρωσαν Ρόμα και Μίλαν (1-1).

18:30 Λίβερπουλ – Τότεναμ

Η αντεπίθεση που κάνει για την «τετράδα» η Λίβερπουλ, καλά κρατεί. Η ομάδα του Κλοπ, έστω και δύσκολα κέρδισε (2-1) εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γερμανού τεχνικού, που πλέον το ρεκόρ της είναι στο 15-8-9 με 61-39 τέρματα, στο μειον «ένα» από Άστον Βίλα και Τότεναμ και αν κερδίσει απόψε τα «σπιρούνια», θα μείνει μόνη στο «κυνήγι» της Γιουνάιτεντ για την «τετράδα».

Η Τότεναμ τώρα, μπορεί να έκανε «μισή» ανατροπή (έχανε 0-2 και ισοφάρισε) με την Γιουνάιτεντ πριν λίγες μέρες, αλλά η ισοπαλία αυτή με συνδυασμό τα πολλά προβλήματά που έχει, δεν την αφήνουν να βρει ηρεμία.

16-6-11 με 60-53 το ρεκορ της ως στιγμής και απόψε παίζει το τελευταίο της «χαρτί» για μία θέση στην «τετράδα». Με νίκη θα μείνει στα μείον «τέσσερα» από την Γιουνάιτεντ, ενώ θα βάλει σε «μπελάδες» την Λίβερπουλ, ακόμα και για την έξοδο της στο Κόνφερενς.

Με ήττα όμως και την ψυχολογία της στα «πατώματα», δεν ξέρουμε πως θα διαχειριστεί τα επόμενα πέντε ματς και αν θα έχει τα ψυχικά «αποθέματα», ώστε να μην χάσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Στο «Άνφιλντ» βέβαια και σχεδόν πάντα «χάνεται». 0-2-8 με -11 22 στις τελευταίες «επισκέψεις» της εκεί.

Μονόδρομος και για τις δύο ομάδες λοιπόν απόψε, αφού όποια χάσει, χάθηκε. Δύσκολα θα μπορέσει η Τότεναμ να πάρει κάτι από το ματς αυτό, αφού η Λίβερπουλ έχει πάρει «φόρα», όπως και το «πάνω» χέρι στα μεταξύ τους. Σε αποδόσεις άνω του 1,90  ο «άσσος» με over 2,5 και εφικτό σημείο για ποντάρισμα.

19:00 Μπεσίκτας – Γαλατάσαραϊ

Πάμε στην Τουρκία τώρα και στο μεγάλο ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Γαλατάσαραϊ. Παιχνίδι χωρίς «αύριο» και για τις δύο στην προσπάθεια που κάνουν για τον τίτλο. Με την νίκη (2-0) εκτός έδρας επί της Ουμρανίγεσπορ, η Μπεσίκτας έφτασε στο 18-8-4 με 57-28 και στο μείον «οκτώ» από την αποψινή της αντίπαλο. Έτσι, με νίκη θα κάνει «θρίλερ» την υπόθεση τίτλος.

Η «Γαλατά» τώρα, τα έκανε «μούσκεμα» στο εντός έδρας με την Καραγκιουμρούκ, ήρθε 3-3 και έβαλε στο «κόλπο», τόσο την Μπέσίκτας όσο και την Φενέρμπαχτσε που είναι δεύτερη και στο μειον «τρία» πλέον. Στο 22-4-3 με 67-23 το ρεκόρ της «Γαλάτα» που δεν θέλει να σκέφτεται, το τί θα ακολουθήσει σε περίπτωση ήττας απόψε.

 Έτσι, όπως ήρθαν τα πράματα στην βαθμολογία τώρα και με την «Φενέρ» να είναι «σφήνα» ανάμεσα τους, είναι αναγκασμένες, τόσο η Μπεσίκτας όσο και η «Γαλατά» να παίξουν μόνο για την νίκη σήμερα και όπως είναι λογικό, από ανοικτά.

Πάμε στο over 2,5 λοιπόν που υπάρχει από 1,80 και πάνω που παραδοσιακά αμφότερες οι ομάδες, το «έχουν» στα μεταξύ τους.

20:00 Πόρτο – Μποαβίστα

Με Πορτογαλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα. Η Πόρτο και μετά το «διπλό» στο «Ντα Λουζ» επί της Μπενφίκα  πριν λίγες βδομάδες, όπως και κάποια «στραβοπατήματα» της , έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κονσεισάο δείχνει ικανή να το πετύχει και το πιστεύει μάλιστα πολύ. Έτσι απόψε στο «μίνι» ντέρμπι  την Μποαβίστα θέλει μόνο την νίκη. Μία νίκη που θα την φέρει και πάλι στο μείον «τέσσερα» από τους «αετούς» και θα τους «αγχώσει» περισσότερο.

Στο 22-4-3 με 62-19 το ρεκόρ της, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη (2-1) επί της Φαμαλικάο πριν λίγα βράδια. Στο 10-7-12 με 36-48, δωδέκατη και…αδιάφορη η Μποαβίστα και το μόνο που μένει είναι, το σε ποια θέση θα τερματίσει.

Την αγωνιστική που πέρασε και με καλό ποδόσφαιρο (δεν έχει άγχος) κέρδισε 3-2 την Ρίο Άβε, εντός έδρας. Απόψε πάντως, όσο «άνετη» και να είναι θα παίξει για το «γόητρο» της και γιατί όχι, να μην κάνει την «ζημιά» στην Πόρτο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα