Connect with us

Στοίχημα

Όλα για όλα ο Λεβαδειακός στο Περιστέρι!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Με 2/3 κλείσαμε εχτές την ημέρα, καθώς τελικά η Α.Ε.Κ. αν και καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, έχασε 0-2, σε ένα ματς όπου η αντίπαλη ομάδα είχε τρείς τελικές. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο όμως. Οι άλλες δύο επιλογές μας πάντως, πέρασαν σχετικά εύκολα. Κέρδισε (1-0) η Ρόμα την Βέρονα με «επαγγελματικό» τρόπο, ενώ στον αγώνα της Τουλούζ με την Μαρσεϊγ, οι δύο ομάδες ακόμα βάζουν γκολ (3-2 κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι) και μας πλήρωσαν στο over 2,5.  Πάμε στα σημερινά ματς τώρα, όπου υπάρχουν πολύ σημαντικές αναμετρήσεις και φυσικά δυνατά σημεία για ποντάρισμα.

18:00 Ατρόμητος Αθηνών – Λεβαδειακός

Ακόμα μία αγωνιστική ήταν η περασμένη για τον Ατρόμητο, όπου δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Η ήττα (1-2) στον Βόλο από την τοπική ομάδα ήρθε απολύτως φυσιολογικά πάντως, αφού η ομάδα της Αθήνας πέραν του γκολ της ισοφάρισης και ένα-δύο ευκαιρίες, δεν έκανε τίποτα άλλο. Αυτό ήταν και το πέμπτο παιχνίδι χωρίς «τρίποντο» για τον Ατρόμητο (08/01 το τελευταίο με Ιωνικό) και οι ελπίδες για την «εξάδα» είναι ελάχιστες.

Η Λεβαδειακός τώρα και ύστερα από τα τρία γκολ που δέχτηκε στο ματς την Α.Ε.Κ. έμεινε στο συν «ένα» από την τελευταία Λαμία και στο μείον «δύο» από τον Ιωνικό. Έτσι και με τις αγωνιστικές να είναι λίγες πλέον (τρείς) η ομάδα της Βοιωτίας θα πρέπει να παίξει και στα τρία για βαθμούς. Σε αυτά τα κρίσιμα ματς ο Λεβαδειακός θα παρουσιαστεί με νέο τεχνικό, μιας και ο Βέλιτς είναι παρελθόν.

Δύο νίκες έχει στο πρωτάθλημα φέτος ο Λεβαδειακός και η μία είναι με τον Ατρόμητο. Ένας Ατρόμητος που δεν είναι καθόλου «καλά» αγωνιστικά εδώ και δύο μήνες σχεδόν και πολύ δύσκολα θα «σηκώσει» κεφάλι. Δύσκολα θα μπει και «εξάδα» εξάλλου, αφού και όλα τα ματς να πάρει ως τέλος δεν εξαρτάται από τον ίδιο. No-bet είναι σίγουρα ο αγώνας και με τις αποδόσεις που βλέπω στον Ατρόμητο, μου ενισχύεται το σκεπτικό που έχω.

Έξι under σερί μετράνε στο συγκεκριμένο γήπεδο Ατρόμητος και Λεβαδειακός και σε παιχνίδια, όπου έχουν αρκετό «ξύλο». Βέβαια, σε αυτά ο Ατρόμητος μετράει πέντε νίκες σερί. Περιμένω ένα παιχνίδι ακριβώς όπως τα προηγούμενα και αρκετά κλειστό με το Χ στο ημίχρονο να είναι η επιλογή μου. Και έχει τύχη το σημείο αυτό, καθώς ο Λεβαδειακός θα τα πάιξει όλα για όλα στο ματς αυτό!

21:45 Νιμ – Σεντ Ετίεν

Η επόμενη επιλογή μου έρχεται από Β΄ Γαλλίας και ένα ακόμα παιχνίδι με τρομερή «πίεση» για νίκη και στις δύο ομάδες. Τόσο η Νίμ όσο και η Σεντ Ετίεν βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και πιο συγκεκριμένα στου συν τέσσερα από τον «πάτο» οι φιλοξενούμενοι και στο συν «ένα» οι γηπεδούχοι.

Έτσι, όπως είναι απολύτως λογικό απόψε στον αγωνιστικό χώρο θα «πέσουν» κορμιά και το παιχνίδι γίνεται ταυτόχρονα no-bet. 7-6-10 με 33-38 η Σεντ Ετιέν, 6-5-12 με 23-34 η Νις. Πάμε στο αμφίσκορο και τίποτα άλλο.

22:00  Χετάφε – Βαλένθια

Τελευταία επιλογή μου για σήμερα έρχεται από ένα ματς, όπου είναι «τριπλή». Καλά διαβάσατε «τριπλή». Χετάφε εναντίον Βαλένθια το παιχνίδι που θα ασχοληθούμε και είναι από τα αυτά που ο πολύς ο κόσμος, μένει μακριά. 4-7-10 με 18-28 για την ομάδα της Μαδρίτης. 5-5-11 με 26-26 για τις «νυχτερίδες».

Δεύτερη από το «τέλος» με δεκαεννέα βαθμούς η Χετάφε, ακριβώς από πάνω της με έναν βαθμό περισσότερο η Βαλένθια. Μιλάμε για ένα ματς, όπου θα κριθεί στην λεπτομέρεια λοιπόν και κατά πάσα πιθανότητα στο γκολ. Ισορροπημένες οι αποδόσεις στο «σετ» και θα ρίξω την «ζαριά» μου στην Βαλένθια…

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα