Connect with us

Στοίχημα

Όλα τα «φώτα» στο «Μάντσεστερ» απόψε. Από κοντά και το παιχνίδι της Λισαβόνας!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή μεγάλη εβδομάδα να έχουμε. Αν και οι μέρες που διανύσουμε είναι από αυτές, όπου δεν θα έπρεπε να έχει «ζωή» το κουπόνι, υπάρχει και μάλιστα όλη την εβδομάδα. Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και αύριο, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη, πρωταθλήματα το ΣΚ και πάει λέγοντας. Γενικά. Μέχρι τον Ιούνιο, θα πάει έτσι το πρόγραμμα.

22:00  Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου

Η πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι από το ματς στης βραδιάς φυσικά. Σίτι εναντίον Μπάγερν σε μία «τιτανομαχία» με «φόντο» τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν και είναι ένα «ζευγάρι», όπου έχει «πλούσια» παράδοση σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άλλες έξι φορές έχουν αναμετρηθεί αμφότερες οι δύο ομάδες, με τα αποτελέσματα να είναι μοιρασμένα. Από τρείς νίκες η κάθε μία. 2-0-1 στο «Μάντσεστερ» για την ομάδα του Γκουαρδίολα, όπου πριν την Σίτι ήταν στον πάγκο της Μπάγερν για τρία χρόνια.

Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες το συγκεκριμένο και σίγουρα μιλάμε για το πιο αμφίρροπο «ζευγάρι» στην φάση των «δεκαέξι». Τρομερό το ρεκόρ της Μπάγερν σε Αγγλικό «έδαφος», αφού μετράει 6-2-2. Ρεκόρ με Γερμανικές ομάδες και μάλιστα «καταιγιστικό», έχει και η Σίτι όμως στην έδρα της, καθώς έχει δέκα σερί νίκες.

Όταν παίζουν μπροστά στο κοινό τους οι «πολίτες» και στο σύνολο με ομάδες της Γερμανίας «τρέχουν» 15-3-1 ρεκόρ. Στα του σημείου μας τώρα. Η λογική και με τον τρόπο που παίζουν οι δύο ομάδες, μας δείχνει τον δρόμο για πολλά τέρματα.

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους παιχνίδια «ματώνουν» τα δίχτυα συνεχώς και με τον Χάαλαντ σε τρομερή κατάσταση, δείχνει να είναι το φαβορί (στα χαρτιά τουλάχιστον) απέναντι σε μία Μπάγερν που με τον Τούχελ στον πάγκο της προσπαθεί να βρει «ταυτότητα».

Εντάξει δεν θα χρειαστεί και πολύ χρόνο για κάτι τέτοιο, μιας και είναι «έτοιμη» ομάδα σχεδόν και όταν βρεθεί στην μέρα της, δεν καταλαβαίνει από έδρες και δύσκολες συνθήκες. Οι αποδόσεις δεν είναι καθόλου σωστές στο «σετ» και με τον «άσσο» να υπάρχει στο 1,70 μέχρι και 1,90 θα πάω στο «διπλό» χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα βάλω και το over 2,5 μαζί που φτάνει την απόδοση πάνω από το 7,00!

22:00 Μπενφίκα – Ίντερ

Προϊστορία στην Ευρώπη δεν έχουν μόνο Σίτι και Μπάγερν, έχουν και οι Μπενφίκα, Ίντερ. Όχι μεγάλη, αλλά έχουν. Οι «αετοί» έχουν παίξει με την Ιταλική ομάδα άλλες τρείς φορές, έχοντας μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η ομάδα της Λισαβόνας, φέτος όμως είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και έχει φτάσει ως εδώ σχετικά εύκολα. Αήττητη στον όμιλο της με δύο ισοπαλίες κόντρα στην Παρί, δύο νίκες απέναντι στην Γιουβέντους και δύο με την Μακάμπι Χαϊφα για την ομάδα του Ρότζερς, που στους «δεκαέξι» απέκλεισε την Μπριζ με «εμφατικό» τρόπο (5-1 εντός, 0-2 εκτός).

Και στην χώρα της δεν τα πάει άσχημα. Πρώτη με διαφορά οκτώ βαθμών από την δεύτερη Πόρτο, αν και έχασε την Παρασκευή με 1-2 από αυτήν. Και αν η Μπενφικά είναι σε καλή κατάσταση, αυτό δεν ισχύει για την ίντερ. Η ομάδα του Ιντσάκι (σε δύσκολη θέση) πάει από το κακός το χειρότερο στα «εγχώρια», αφού η πρόσφατή ισοπαλία στην Σαλερνιτάνα, έβαλε σε κίνδυνο μεγάλο την συμμετοχή της στην «τετράδα» και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά.

Με δυσκολία απέκλεισαν την Πόρτο οι Ιταλοί και με την Μπενφίκα, όπου είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλή προσπάθεια, ώστε να φτάσουν στα ημιτελικά. Πάντως και σε αυτό το ματς οι αποδόσεις στο «σετ» δεν είναι σωστές.

Μπορεί η Μπενφίκα στην έδρα της να πετάει «φωτιές», αφού έχει τον κόσμο της για «δωδέκατο» παίκτη της, σε αυτό το επίπεδο δεν φτάνουν μόνο αυτά. Ειδικά όταν απέναντι τους έχουν μία ομάδα «πληγωμένη» σαν την Ίντερ, όπου ψάχνει αντίδρασης και δεδομένα κάποια στιγμή θα  την βγάλει. Πάμε στο αμφίσκορο με over 2,5 (2,50 και άνω) λοιπόν και τίποτα άλλο! ΥΓ. το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα