Connect with us

Τεχνολογία

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό Apple Event

Η Apple στο καθιερωμένο της event (07/09), μας παρουσίασε τα νεα iPhone, Watch και AirPods.

To event ξεκίνησε στην 20:00 ώρα Ελλάδος και διεξήχθη στο Apple Park, όπως ήταν αναμενώμενο, τις εντυπώσεις έκλεψαν τα καινούργια iPhone 14, επίσης, παρουσιάστηκαν τα τρια νεα Watch, το Series 8, το Watch SE και το εντελώς νέο Watch Ultra, αλλά και τον καινούργιο AirPods Pro 2.

Τα νέα iPhone θα είναι 4, δύο Pro και δύο μη-Pro μοντέλα. Το μοντέλο mini δεν θα υπάρχει στη νέα σειρά. Οι οθόνες θα είναι από 6,1″ ενώ το Plus διαθέτει 6,7″. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό στο χθεσινό event ήταν ότι τα iPhone 14 μπορούν να επικοινωνήσουν με τεχνητούς δορυφόρους, για να στείλουν σήμα έκτακτης ανάγκης ακόμα και όταν βρίσκεσαι μακριά από κεραία κινητής τηλεφωνίας. Αυτό το χαρακτηριστικό, για αρχή, θα είναι διαθέσιμο σε χρήστες στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Τα iPhone 14 and iPhone 14 Plus. Πηγή: Apple Hub

Το iPhone 14 Pro. Πηγή: Apple Hub

 

Τώρα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα μέσω δορυφόρου στο iPhone 14. Πηγή: Apple Hub

Επίσης, παρουσίασε τα 3 νέα Watch Series 8, το Watch SE και το εντελώς νέο Watch Ultra. To τελευταίο διαθέτει νέο, πιο ανθεκτικό design, με επιπλέον πλήκτρα. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και καλύπτει περιμετρικά το κρύσταλλο από ζαφείρι, για να κρατάει την οθόνη προστατευμένη. 

Το Apple Watch Series 8. Πηγή: Apple Hub

Το Apple Watch SE. Πηγή: Apple Hub

Το Apple Watch Ultra. Πηγή: Apple Hub

Τέλος, παρουσίασε την 2η γενιά του AirPods Pro, μέσω των AirPods Pro 2 θα μπορείς να απολαμβάνεις προσωποποιημένο Spatial Audio και Adaptive Transparency mode. Το Adaptive Transparency Mode σου επιτρέπει να ακούς τον ήχο του περιβάλλοντος με έξυπνο τρόπο καθώς δεν αφήνει να περνούν ενοχλητικοί ήχοι, όπως για παράδειγμα οι ήχοι έργων στο δρόμο.

Το AirPods Pro. Πηγή: Apple Hub

Advertisement

Must See

More in Τεχνολογία