Connect with us

Στοίχημα

Ολόκληρη την χρονιά της παίζει απόψε η Βαλένθια. Σε ανοδική πορεία Μπιλμπάο και Σεβίλλη. Με την παράδοση στο «Μαδριγάλ»!

Με χαρακτηριστική ευκολία επιστρέψαμε στα ταμεία εχθές, κάνοντας το 3/3 με συνολική απόδοση κοντά στο 11,00! Εύκολα επιβεβαιώθηκε η νίκη της Α.Ε.Κ. επί του ΠΑΟΚ με 4-0 (νίκη της με over 2,5 το σημείο που είχαμε επιλέξει) και ακόμα πιο εύκολα κέρδισε (4-1) η Σίτι την Άρσεναλ. Σε αυτό το ματς το σημείο μας ήταν νίκη την Σίτι με πάνω από δύο γκολ.

Το τρίτο και τελευταίο σημείο, ήταν το «διπλό» της Λίβερπουλ στην έδρα της Γουέστ Χαμ, όπου έστω και δύσκολα μας πλήρωσε. Για την ιστορία 2-1 κέρδισε η ομάδα του Κλοπ. Αποκλειστικά με Ισπανικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε σήμερα, αφού υπάρχουν εφικτά σημεία, ώστε να πάμε ταμείο δεύτερη μέρα σερί.

20:30 Βαλένθια – Βαγιαδολίδ

«Φιλί» ζωής πήρε η Βαλένθια την αγωνιστικής που πέρασε και συνεχίζει την «μάχη» επιβίωσης. Το τελικό 2-0 με την Έλτσε εκτός έδρας ήρθε απολύτως δίκαια, αλλά πολύ δύσκολα για τις «νυχτερίδες» και απόψε παίζουν όλη την χρονιά με την Βαγιαδολίδ στο «Μεστάγια». 8-6-16 με 32-36 πλέον το ρεκόρ τους και με νίκη θα βρεθούν πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά όχι σε απόσταση «ασφαλείας».

Οι φιλοξενούμενοι τώρα και ύστερα από την νίκη (1-0) επί της Χιρόνα στην έδρα τούς, την αγωνιστική που πέρασε, έφτασαν στο 10-5-15 με 26-48, είναι στο συν «πέντε» από τις επικίνδυνες θέσεις και την αποψινή τους αντίπαλο και είναι κάπως, πιο…άνετοι.

Όχι ότι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά έχουν μεγάλο πλεονέκτημα από τις ομάδες που έχουν βάλει από «κάτω» τους. Ούτε λίγο, ούτε πολύ βλέπουν τις Αλμερία, Κάδιθ, Χετάφε, Βαλένθια, Εσπανιόλ και Έλτσε (καταδικασμένη), να αλληλοεξοντώνονται μεταξύ τους.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της δίνει απόψε η Βαλένθια και η ανάγκη για νίκη και μόνο, είναι τεράστια. Όχι μόνο θα βάλει από «κάτω» της τέσσερις ομάδες, αλλά θα πάει και με άλλον «αέρα» στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει.

Κάδιθ, Βιγιαρεάλ, Θέλτα, Ρεάλ και Μαγιόρκα τα επόμενα. Αν δεν τα καταφέρει, θα μιλάμε για πλήρης «καταστροφή». Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως και για να λέμε την αλήθεια, η Βαγιαδολίδ, είναι σε καλύτερη κατάσταση (τρία σερί χωρίς ήττα), χωρίς μεγάλα πίεση και αυτό είναι στα υπέρ της.

Όπως είπαμε όμως, για την Βαλένθια είναι «τελικός» και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα έχει άγχος πάντως, όπως και πολλές απουσίες. Αμφίσκορο (1,85 – 2,00) και τέλος!

20:30 Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ

Μία (ακόμα) τεράστια ευκαιρία έχασε η Βιγιαρέαλ την αγωνιστική που πέρασε, ώστε να βρεθεί μόνη πέμπτη στην βαθμολογία και στο μείον «πέντε» από την τέταρτη θέση που δίνει «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο εκτός έδρα με την Σεβίλλη, αν και ήταν καλύτερη (στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως) δέχθηκε το δεύτερο γκολ στην «εκπνοή» του ματς και έφυγε με «σκυμμένο» το κεφάλι κα με πίκρα από το «Σάντσεθ Πιθχουάν». Το τελικό 1-2 ήταν το δεύτερο σερί ματς, όπου έχασε (είχε προηγηθεί το 1-2 από Βαγιαδολίδ) και πλέον το ρεκόρ της είναι στο 14-5—11 με 39-30.

Η Εσπανιόλ τώρα και με ρεκόρ 6-10-14 με 35-49, είναι προτελευταία στην βαθμολογία, αλλά στο μείον «τρία» από την παραμονή που τούτη την ώρα την κρατάει στα «χέρια» της η Χετάφε. Δίκαιο το 0-0 εντός έδρας με την Κάδιθ πάντως, πριν λίγες μέρες, αφού αμφότερες οι ομάδες, έψαξαν πιο πολύ να μην χάσουν, παρά το γκολ της νίκης.

Ακόμα ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Ισπανία λοιπόν, ανάμεσα σε δύο ομάδες που «καίγονται» για το «τρίποντο» και μόνο. Από την μία η Βιγιαρεάλ που θα παίξει τα «ρέστα» της για μία θέση στην «τετράδα» και από την άλλη η Εσπανιόλ που θα κάνει το ίδιο για την παραμονή της.

Το κίτρινο «υποβρύχιο» με νίκη απόψε βάζει από «κάτω» της, την Μπέτις, πάει πέμπτη και μειώνει στους «πέντε» την διαφορά από την τέταρτη, Σοσιεδάδ. Η ομάδα της Βαρκελώνης τώρα και αν καταφέρει να πάρει την νίκη πάει πάνω από την «ζώνη» του υποβιβασμού και θα κρατάει την τύχη στα «χέρια» της.

Οι αποδόσεις πάντως στο «σετ» για αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος και τόσο κρίσιμο, είναι για «γέλια». 1,55 και 1,65 (για την Βιγιαρέαλ) δεν είναι ούτε να το κοιτάμε. Εξάλλου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, τα…ανάποδα αποτελέσματα είναι συχνό φαινόμενο. Σε τιμές άνω του 1,80 το over 2,5 και καλύτερα να πάμε σε αυτό.

ΥΓ. Στο συγκεκριμένο «ζευγάρι» και παραδοσιακά, τα γκολ πέφτουν «βροχή». Χαρακτηριστικό είναι, ότι στα τελευταία οκτώ, τα επτά είχαν πάνω από τρία γκολ.

23:00  Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη

Τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από ντέρμπι. Την Σεβίλλη υποδέχεται η Μπιλμπάο και θέλει την τέταρτη σερί νίκη της, που θα την βάλει για τα καλά σε «τροχιά» Ευρώπης. Στο 13-7-10 με 42-30 το συγκρότημά του Βαλβέρδε, ύστερα από  2-1 επί της Αλμερίας εκτός έδρας και με νίκη απόψε «πιάνει» την Μπέτις στην πέμπτη θέση.

10-8-12 με 37-45 για την Σεβίλλη ύστερα από την νίκη (2-1) επί της Βιγιαρέαλ και η υπόθεση παραμονή, φαίνεται να τελείωσε για την ομάδα του «αναμορφωτή», Μπεντιλίμπαρ. Η Σεβίλλη σε μία χρονιά που ήταν τραγική, όχι μόνο την «έσωσε», πάει και για να κατακτήσει του Γιουρόπα Λιγκ μάλιστα, καθώς είναι στα ημιτείκά του θεσμού!

Στα του σημείου μας τώρα. No-bet την δεδομένη χρονική στιγμή το παιχνίδι, αφού και οι δυο ομάδες είναι σε ανοδική πορεία και σε καλή «φάση». Έτσι, η «μπίλια» μπορεί να κάτσει σε κάθε σημείο και απόλυτος λογικά. Σε τιμές άνω του 1,95 το αμφίσκορο και είναι προτιμότερο να πάμε σε αυτό, παρά να «μπλέξουμε» σε σημεία!

Συνοπτικά προτείνω

Βαλένθια – Βαγιαδολίδ : G /G (1, 85 – 2,00)

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ : Over 2,5 (1,80 – 2,00)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη :  G / G (1,95 – 2,10)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα