Connect with us

Στοίχημα

Οι προβλέψεις της ημέρας (19/11)

Καλημέρα φιλαράκια μου, επιστρέψαμε μετά από δύο μέρες «στείρες», αλλά σήμερα έχουμε παιχνίδια. Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το «γλέντι» στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού λίγες ώρες πριν την «σέντρα» βγήκαν στην «φόρα» στοιχεία για αβαβαβα παιχνίδι, από την «πρεμιέρα» κιόλας. Έτσι, με το Μουντιάλ να ασχοληθείτε εσείς.

17:00 Σέφιλντ Γουέντνεσντεϊ – Σριούσμπερι

Πρώτη επιλογή μας είναι από ένα παιχνίδι, που έχει φαβορί. Ξεκάθαρο. Και με αυτό πάμε δηλαδή. Τρίτη και σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή η Σέφιλντ, υποδέχεται την Σριούσμπερι που ακόμα «ψάχνεται». Δεν μπαίνουμε σε αναλύσεις και τα σχετικά, αφού η βαθμολογική θέση των δύο αποψινών αντιπάλων, αλλά και οι στόχοι τους μιλάνε από μόνοι τους. «Άσσος» με over 1,5 και προχωράμε!

17:00 Μπέρτον Άλμπιον – Πλύμουθ

Και η δεύτερη επιλογή μας έχει να κάνει με αγώνα που υπάρχει φαβορί. Στην αναμέτρηση της Μπέρτον με την Πλύμουθ, το μεγάλο φαβορί είναι η φιλοξενούμενη ομάδα. Πρώτη και καλύτερη ως τώρα η Πλύμουθ, που μετράει ρεκόρ 13-3-2 και τέρματα 37-20. Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι με 3-4-11 και στον «πάτο» της βαθμολογίας, η παραμονή στην κατηγορία και με την εικόνα που βγάζουν ως τώρα, δεν θα έρθει ούτε με «θαύμα». Βεβαία παλεύουν τα ματς όλα. Ως ένα σημείο πάντως. Αυτός είναι και ο λόγος που στο ποντάρισμα μας, θα βάλουμε κάλυψη. 2Χ με over 1,5 και πάμε παρακάτω.

17:00 Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Φόρεστ Γκριν Ρόβερς

Στην τελευταία για σήμερα επιλογή μας, στο εντός έδρας παιχνίδι της Όξφορντ με την Φόρεστς Γκριν, το μεγάλο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Και πως να μην είναι, όταν βρίσκονται στον μείον «έξι» από τις θέσεις ανόδου. Οι γηπεδούχοι πάντως, σταθερά από την αρχή της σεζόν στον «πάτο» και χωρίς να μπορούν να «σηκώσουν» κεφάλι. Εντάξει, φαβορί η γηπεδούχος ομάδα και δίκαια, αλλά σε τέτοια απόδοση το προσπερνάμε το σημείο. Αμφίσκορο που πληρώνει καλύτερα και ας έρθουν όσο θέλουν!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα