Connect with us

Gaming

Αρχεία Ενεργοποίησης Γ’ Εθνικής & Ερασιτεχνικών Κατηγοριών

Το καλοκαίρι είναι εδώ, αλλά και τα πρωταθλήματα έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα, το fmgreece.gr ανέβασε το patch για τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και των Ερασιτεχνικών Κατηγοριών.

Εγκαθιστώντας το αρχείο ενεργοποίησης Γ’ Εθνικής & Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων σας δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσετε στο FM2022 τη Γ’ Εθνική, καθώς και τις Α’ και Β’ Κατηγορίες από τις Τοπικές ΕΠΣ.

Το συγκεκριμένο αρχείο ΔΕΝ περιλαμβάνει μεταγραφές ή προσθήκη νέων παικτών στις ομάδες. Σας δίνεται η δυνατότητα ingame, πριν αρχίσει το παιχνίδι να συμπληρώσετε τα ρόστερ με random (τυχαίους) παίκτες ή να παίξετε με grey περιμένοντας να βγουν μικροί regens από τις ακαδημίες των ομάδων και να προχωρήσετε σε μεταγραφές. Η επιλογή είναι δική σας!

Γνωστά Προβλήματα – Παραδοχές:

  • Δεν διατηρούνται όλες οι αλλαγές στη δομή (αναδιάρθρωση) και στους κανόνες των ελληνικών διοργανώσεων που θα ισχύσουν στην πραγματικότητα από τη σεζόν 2022-23 και μετά.
  • Δεν έχει περαστεί με ακρίβεια το σύστημα προβιβασμού των ομάδων από τη Γ’ Εθνική στη SL2. Στην πραγματικότητα γίνεται μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου μεταξύ των 7 πρωταθλητών των ομίλων και προβιβάζονται 4 ομάδες στην ανώτερη κατηγορία. Στο patch γίνεται μίνι κύπελλο με διπλούς αγώνες μεταξύ των πρωταθλητών και δευτεραθλητών των ομίλων για να προβιβαστούν 8 ομάδες, όσες πέφτουν δηλαδή από τη SL2 (αφού δεν πραγματοποιείται η αναδιάρθρωση).
  • Δεν έχει περαστεί ο κανόνας των minimum 5 U21 Ελλήνων ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2001 στην αποστολή αγώνα Γ’ Εθνικής. Αντ’ αυτού, έχει περαστεί κανόνας που απαιτεί minimum 5 U21 ποδοσφαιριστές γενικά στην αποστολή.
  • Δεν έχει περαστεί με ακρίβεια το σύστημα προβιβασμού από τα τοπικά στη Γ’ Εθνική. Θα υπάρχουν μπαράζ ανόδου μεταξύ όλων των 2 πρώτων βαθμολογικά ομάδων από κάθε Α’ ΕΠΣ με τη μορφή κυπέλλου για να προβιβαστούν τελικά 33 ομάδες, όσες δηλαδή και αυτές που υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική στην πραγματικότητα φέτος.
  • Οι όμιλοι στις Α’ ΕΠΣ θα είναι είτε δύο, είτε ένας ενιαίος, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιες με τρεις (Αχαΐας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Πειραιώς) και τέσσερις (Αθηνών). Γενικώς, οι όμιλοι στα τοπικά δε θα περιλαμβάνουν τις ομάδες όπως έχουν χωριστεί στην πραγματικότητα, αλλά με τυχαίο διαχωρισμό. Επίσης, λόγω της ύπαρξης ομίλων, δε διατηρούνται ιστορικά πρωταθλητών στις συγκεκριμένες κατηγορίες.
  • Τα συστήματα διεξαγωγής και οι κανόνες στα τοπικά πρωταθλήματα δεν έχουν περαστεί ακριβώς αλλά κατά το όσο δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
  • Τα συστήματα διεξαγωγής και οι κανόνες στα τοπικά κύπελλα δεν έχουν περαστεί σύμφωνα με την κάθε προκήρυξη της κάθε ΕΠΣ ξεχωριστά, αλλά βάσει ενός γενικού μοντέλου γύρων με μονούς νοκ άουτ αγώνες έως τον τελικό (με εξαίρεση τους ημιτελικούς που είναι διπλοί).
  • Οι μεταγραφικές περίοδοι των ερασιτεχνικών σωματείων (Γ’ Εθνική και τοπικά) φέτος είναι από 02/08 έως και 01/11 για τις θερινές μεταγραφές και επανεγγραφές, 01/01 έως και 31/01 για τις χειμερινές μεταγραφές και 01/01 έως και 28/02 για τις χειμερινές επανεγγραφές. Η διαφορά στο patch θα είναι ότι οι θερινές θα ξεκινάνε (την πρώτη και για όλες τις επόμενες χρονιές) από 01/07 και οι χειμερινές μεταγραφές θα πραγματοποιούνται έως και 28/02 (μαζί με τις επανεγγραφές).
  • Δεν έχει περαστεί ο κανόνας της μίας έξτρα (6ης) αλλαγής που επιτρέπεται να πραγματοποιήσουν οι ομάδες στους αγώνες που οδηγούνται στην παράταση (για τη φετινή χρονιά). Ο κανόνας αυτός έχει περαστεί σωστά για τη Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά θα ισχύει και για όλες τις επόμενες σεζόν σε αυτές τις διοργανώσεις.

FAQ (Συχνές Ερωτήσεις/Απαντήσεις):

Πήρα την ομάδα του χωριού μου αλλά δεν έχει τους πραγματικούς παίκτες. Γιατί;
Το συγκεκριμένο αρχείο ΔΕΝ περιλαμβάνει μεταγραφές ή προσθήκη νέων παικτών στις ομάδες. Σας δίνεται η δυνατότητα ingame, πριν αρχίσει το παιχνίδι να συμπληρώσετε τα ρόστερ με random (τυχαίους) παίκτες ή να παίξετε με grey περιμένοντας να βγουν μικροί regens από τις ακαδημίες των ομάδων και να προχωρήσετε σε μεταγραφές. Η επιλογή είναι δική σας!

Κατέβασα το patch αλλά δεν έχει τα σήματα και τις φανέλες των ομάδων
Δεν περιλαμβάνει γραφικά αυτό το patch. Μπορείτε να κατεβάσετε γραφικά από εδώ: http://www.fmgreece.gr/downloads/

Δεν έρχεται κανένας παίκτης στην ομάδα μου. Γιατί;
Πιθανόν αυτό να οφείλεται στην πολύ χαμηλή φήμη της ομάδας που επιλέξατε. Δοκιμάστε να φορτώσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη DB γίνεται για να βρίσκετε ευκολότερα παίκτες.
Φροντίστε να έχετε φορτώσει όλους τους Έλληνες παίκτες πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Βλέπω αρκετά λάθη στην αγαπημένη μου ομάδα, που μπορώ να τα αναφέρω;
Εδώ: http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewforum.php?f=114, διαβάζοντας πρώτα τις σχετικές οδηγίες.

Δεν μπορώ να φορτώσω το αρχείο, μου βγάζει θαυμαστικό δίπλα στο όνομά του, γιατί;
Μπορείτε να φορτώσετε συνήθως μόνο 1 από αυτού του είδους τα αρχεία.

Οδηγίες εγκατάστασης/ενεργοποίησης του Patch:

Μετακινήστε το αρχείο στον φάκελο που αντιστοιχεί στο λειτουργικό σας σύστημα:
Win Vista/7/10: C:\Users\<username>\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2022\editor data

*εκτός αν έχετε αλλάξει τον user data φάκελο σας, οπότε το βάζετε εκεί που έχετε ορίσει εσείς.

Το αρχείο ενεργοποιείται αυτόματα. Μπορείτε να το ελέγξετε και εσείς από ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ > Καριέρα > Βάση Δεδομένων.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα και στο παρακάτω βίντεο. Αφορά το FM2021 αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τα αντίστοιχα βήματα για το FM2022.

Πηγή: FM Greece

Advertisement

Must See

More in Gaming