Connect with us

EURO

Euro 2024: Με το «δεξί» η Αγγλία στην πρεμιέρα 

Η Αγγλία επικράτησε με 1-0 επί της Σερβίας στην πρεμιέρα του Γ’ ομίλου με το γκολ του Τζουντ Μπέλνγκχαμ στο 13ο λεπτό. Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Αν και στην αρχή ο αγώνας ήταν υποτονικός το γρήγορο γκολ της Αγγλίας άλλαξε κάπως την ροή του αγώνα, οι Σέρβοι απείλησαν στο 20′ με τον Μίτροβιτς που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. 

Στο δεύτερο μέρος, οι Σέρβοι απείλησαν πρώτοι αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν την μπάλα στην εστία του Πίκφορντ, οι Άγγλοι απείλησαν στο 77′ με τον Χάρι Κέιν αλλά ο Ραΐκοβιτς απέκρουσε το σουτ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα του αγώνα και έδωσε τα χαμόγελα στους Άγγλους.

ΣΕΡΒΙΑ: Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (74′ Μπιρμάντσεβιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκουντέλι (46′ Ίλιτς), Λούκιτς (61′ Γιόβιτς), Κόστιτς (43′ Μλαντένοβιτς), Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς (61′ Τάντιτς)
ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέ, Τρίπιερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (69′ Γκάλαχερ), Ράις, Σακά (76′ Μπόουεν), Μπέλιγχαμ (86′ Μέινου), Κέιν, Φόντεν

Advertisement

Must See

More in EURO