Connect with us

Ποδόσφαιρο

Άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού

Ένα βήμα πιο κοντά στην ανέγερση του βρίσκεται το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα το πρωί (06/04) άρχισαν στο εργοτάξιο που έχει προετοιμαστεί στην περιοχή του Βοτανικού οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Το χώρο του εργοταξίου επισκέφθηκαν οι υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης (υπουργός Επικρατείας), Θόδωρος Σκυλακάκης (αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών), Άδωνις Γεωργιάδης (υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, και ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για τις εργασίες.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές». Ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

«Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε πριν απο 18 χρόνια, από το 2005, και που δυστυχώς διάφορες καθυστερήσεις, το οδήγησαν σήμερα εδώ, επιτέλους με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενέργειες όλων των συναρμοδίων υπουργών και βεβαίως του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον κ. Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον Ερασιτέχνη και τον κ. Μαλακατέ». Ανέφερε ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι μία μέρα η σημερινή που όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε με μεγάλη προσμονή. Είναι μία ιστορική μέρα. Φεύγουμε από τα λόγια και περνάμε στις πράξεις».

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο