Connect with us

Ποδόσφαιρο

“Έφυγε” ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Σήμερα 16/12, ο ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς “έφυγε από την ζωή μετά από χρόνια μάχη με την λευχαιμία.

Η οικογένεια του εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του.

“Η σύζυγός του Αριάνα, με τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιργκίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα Βικιόριζα και ο αδερφός του, Ντράζεν, γνωστοποιούν με θλίψη τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ένας μοναδικός επαγγελματίας και άνθρωπος, διαθέσιμος και καλός με όλους. Πολέμησε θαραλλέα απέναντι σε μία φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον παρακολουθούσαν αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα την γιατρό Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, τον γιατρό Αντόνιο Κούρτι, τον καθηγητή Αλεσάντρο Ραμπάλντι και τον γιατρό Λούκα Μαρκέτι.

Ο Σίνισα θα παραμείνει για πάντα μαζί μας. Ζωντανός με όλη την αγάπη που μας έχει χαρίσει”

Ο Μιχαΐλοβιτς αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, την Ρόμα, την Σαμπντόρια, την Λάτσιο και την Ίντερ, ήταν διεθνής με την Γιουγκοσλαβία και αγωνίστηκε 63 φορές, πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ήταν προπονητής σε πολλές ομάδες, όπως η Μίλαν, η Φιορεντίνα, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας με τελευταίο σταθμό την Μπολόνια.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο