Connect with us

Super League

«Πάρτι» τίτλου η ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό – Ισοπαλίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ θύμισε ξανά την ανίκητη «αρμάδα» της περασμένης σεζόν, επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στη sold out OPAP Arena και, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου της στη Super League.

Οι Ελίασον (7΄,69΄), Πόνσε (38΄) πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που βρίσκεται στην κορυφή σε απόσταση 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League «κόλλησε» στο 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λορέν Μορόν (48’) για να «απαντήσει» άμεσα ο Ζέλσον Μαρτίνς (53’), αλλά να μην μπορούν να βρουν το γκολ της νίκης που θα τους έφερνε, τουλάχιστον, πάνω από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ένα ακόμη σοκ με τα τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά στην Λαμία, που θα γινόταν πολύ μεγαλύτερο εάν ο Στέφαν Σβαμπ δεν διαμόρφωνε στο 90΄+10 το τελικό 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Advertisement

Must See

More in Super League