Connect with us

Super League

ΑΕΚ – ΠΑΟ: Ισοπαλία σε έναν αγώνα για γερά νεύρα

Λευκή ισοπαλία έληξε ο αγώνας στο OPAP Arena μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς. 

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο ημίχρονο του αγώνα εξέδωσαν και ανακοίνωση ανακοίνωση κατα της διαιτησίας.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις και με τις δυο ομάδες να κρατάνε τον ρυθμό σε χαμηλά επίπεδα. Η ομάδα του Αλμέιδα ήταν ποιο επιθετική και έκανε πρώτη φάση στην αντίπαλη εστία στο 20’, ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του καλή φάση στο 42’, το ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΚ να χάνει την ευκαιρία να ανοίξει πρώτη το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την τριπλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με διπλή στην επόμενη φάση του αγώνα. Μετά από τις αλλαγές και από τους δυο προπονητές, ο ρυθμός έπεσε, μέχρι και το 90+1’ όταν ο Παλάσιος έχασε κλασική ευκαιρία για γκολ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Τσοκάι με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Πινέδα, σε φάση που ελέγχθηκε από τον VAR. Στο 90+10΄ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ, όμως ο VAR πήρε την απόφαση πίσω και έτσι το ματς έληξε χωρίς τέρματα.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου πριν την έναρξη του αγώνα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (70΄ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (81΄ Μουκουντί), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (46΄ Τσούμπερ), Γιόνσον (70΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70΄ Ελίασον), Πινέδα, Αραούχο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Τσέριν (65΄ Μπερνάρντ), Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης (88΄ Τσοκάι), Παλάσιος, Μαντσίνι (65΄ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (80΄ Βέρμπιτς)

Advertisement

Must See

More in Super League