Connect with us

Γερμανία

Αντιδρούν οι Γερμανοί οπαδοί στις γελοιότητες της Ποδοσφαιρικής τους Ομοσπονδίας. Η «Ντιναμό Νρέσντεν» απαντά: «Υπάρχει μόνο μία γελοία DFB… και δύο φύλα»!

Οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης τα βάζουν με την DFB (Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου). Το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν την περασμένη εβδομάδα για δήθεν «αντι-τρανς» πανό οπαδών δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Σάξονες.

Για άλλη μια φορά, οπαδοί γερμανικών ποδοσφαιρικών συλλόγων μίλησαν για το θέμα των τρανσέξουαλ. Οι οπαδοί της ομάδας της τρίτης κατηγορίας Δυναμό Δρέσδης ανέβασαν δύο πανό που έγραφαν «Υπάρχει μόνο μία γελοία DFB … και δύο φύλα!» κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής με την FC Ingolstadt. Οι Σάξονες αναφερόντουσαν στην απόφαση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (DFB) την περασμένη Τρίτη, η οποία είχε προκαλέσει συζήτηση σε εθνικό επίπεδο.

Η DFB είχε καταδικάσει την ομάδα της Bundesliga Bayer 04 Leverkusen σε πρόστιμο 18.000 ευρώ. Οι οπαδοί της φέρονται να είχαν αναρτήσει ένα δήθεν «τρανσέξουαλ» πανό τον Νοέμβριο του 2023. Η διατύπωση: «Υπάρχουν πολλά είδη μουσικής, αλλά μόνο 2 φύλα». Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αποδέχθηκε την ποινή και η απόφαση είναι τελεσίδικη. Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Φερνάντο Κάρο, είχε ήδη χαρακτηρίσει την ενέργεια των οπαδών «κακόγουστη και λάθος» τον Νοέμβριο.

Ούτε η Ντιναμό Δρέσδης ούτε η DFB έχουν ακόμη σχολιάσει τα πανό των οπαδών. Στα αγωνιστικά, η Ντιναμό έχασε 2:1 από την Ίνγκολσταντ στον κορυφαίο αγώνα για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Οι Σάξονες εξακολουθούν να βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πίνακα, ενώ η Ίνγκολσταντ στην τέταρτη.

Πηγή: NewsFire.GR

Advertisement

Must See

More in Γερμανία