Connect with us

Γερμανία

Η Χάιντενχαϊμ έριξε στο καναβάτσο την Μπάγερν, η Λεβερκούζεν μία νίκη μακριά από τον τίτλο της Μπουντεσλίγκα

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να προηγήθηκε με δύο γκολ της νεοφώτιστης Χάιντενχαϊμ αλλά κατάφερε και έχασε με σκορ 3-2, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε την Ουνιόν Βερολίνου με το μοναδικό γκολ του Φλόριαν Βιρτζ στον 28ο γύρο της Μπουντεσλίγκα το Σάββατο 6 Απριλίου.

Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο του αγώνα από την έναρξη και πίεσε τους γηπεδούχους Χάιντενχαϊμ στην άμυνα. Οι Βαυαροί κυριάρχησαν στην κατοχή, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να κάνουν ζημιά, καθώς η καλά τοποθετημένη άμυνα της Χάιντενχαϊμ δυσκόλεψε τις προσπάθειες τους.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την λύση στο 38ο λεπτό καθώς η πάσα του Σερζ Γκνάμπρι επέτρεψε στον Χάρι Κέιν να σημειώσει το 32ο γκολ του στη σεζόν και να σπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Η Μπάγερν κέρδισε διπλασίασε το προβάδισμα λίγο πριν το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο Γκνάμπρι πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Αλφόνσο Ντέιβις και έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Heidenheim πίεσε όταν ο Kim Min-jae μπλόκαρε την πολλά υποσχόμενη προσπάθεια του Patrick Mainka στο τέρμα.

Ωστόσο, η Μπάγερν παρέμεινε επικίνδυνη, αλλά ούτε ο Τζαμάλ Μουσιάλα ούτε ο Νταγιόν Ομπαμεκάνο μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Χάιντενχαϊμ, Κέβιν Μύλλερ.

Η Heidenheim τελικά έκανε την εκπληξη, καθώς o Κέβιν Σέσα στο 50′ και με δυο γκολ του  Τιμ Κλάιντιενστ στο 51′ και 79′ εστειλε την διαφορα μεταξυ Μπάγερν και Λεβερκούζεν στους 16 βαθμούς.

Σε άλλους αγώνες του Σαββάτου, η Λεβερκούζεν έφτασε σε απόσταση μόλις μίας νίκης από τον πρώτο της τίτλο στην Μπουντεσλίγκα, καθώς ο Βίρτς έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου. 

Η Λειψία διέλυσε τη Φράιμπουργκ με 4-1, η Κολωνία που απειλείται με υποβιβασμό πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1 επί της Μπόχουμ, η Μάιντς δεν έδειξε κανένα έλεος στην Ντάρμσταντ και την διέσυρε με σκορ 4-0  και η Στουτγάρδη εδραίωσε την τρίτη της θέση μετά τη νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 1-0, από την Παρασκευή, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης μοιράστηκαν μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις μπίρες με το 1-1.

Advertisement

Must See

More in Γερμανία