Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Βραζιλία και Ελβετία στους «16»

Με γκολ του Αμπουμπακάρ στο 92’ το Καμερούν πήρε την νίκη και αποχαιρέτησε τα γήπεδα του Κατάρ.

Η Βραζιλία είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” και ο Τίτε να κάνει πολλές αλλαγές αυτό αποσυντόνισε την ομάδα, αλλά, είχε κάποιες καλές στιγμές μέσα στον αγώνα.

Το Καμερούν είχε την ευκαιρία να πετύχει κάποια γκολ, αλλά, ο Έντερσον σταμάτησε τις φάσεις τον αντιπάλων του.

Η Βραζιλία ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, αλλά, δεν μπόρεσε να μετατρέψει κάποια φάση σε γκολ, το Καμερούν μπορούσε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά ο Έντερσον απομάκρυνε εντυπωσιακά την την κεφάλια του Εμπουεμό.

Στο 2ο μέρος, η Βραζιλία συνέχισε να απειλεί χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει, το Καμερούν απειλούσε ανά διαστήματα μέχρι που στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να σκοράρει με τον Αμπουμπακάρ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα highlights του αγώνα.

Καμερούν: Επασί, Φάι, Γου, Εμπός, Τολό, Ζαμπό Ανγκισά, Κούντε (68′ Εντσάμ), Εμπουεμό (64′ Τόκο – Εκαμπί), Τσούπο Μότινγκ, Ενγκαμαλό (86′ Εμπεκελί), Αμπουμπακάρ.

Βραζιλία: Έντερσον, Άλβες, Μιλιτάο, Μπρέμερ, Τέλες (55′ Μαρκίνιος), Φαμπίνιο, Φρεντ (55′ Γκιμαράες), Άντονι (79′ Ραφίνια), Ροντρίγκο (55′ Ριμπέιρο), Μαρτινέλι, Ζεζούς (64′ Πέντρο).

Το Ευρωπαϊκό ντέρμπι μεταξύ Σερβίας και Ελβετίας, έληξε 3-2 υπέρ τον Ελβετών που πήραν και την πρόκριση στους ΅16».

Ο αγώνας είχε ανατροπές και αρκετές εντάσεις μεταξύ των παιχτών των δυο ομάδων.

Ο αγώνας ξεκίνησε εντυπωσιακά με τις δυο ομάδες να κανουν ευκαιρίες από την αρχή του αγώνα.

Το σκορ άνοιξαν οι Ελβετοί στο 20’ με τον Σακίρι, οι Σέρβοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και με τον Μίτροβιτς στο 26’ έκαναν το 1-1, αλλά και στο 35’ με τον Βλάχοβιτς έκανα το 2-1.

Οι Ελβετοί πείσμωσαν και με τον Εμπολό στο 44’ έκαναν το 2-2.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος, μόλις στο 48’ οι Ελβετοί με κρύο αίμα έκανα την ανατροπή με τον Φρόιλερ να βρίσκει τα δίχτυα.

Ο προπονητής των Σέρβων έκανε διπλή αλλαγή για να ανατρέψει το σκορ, με τους Λούκα Γιόβιτς και Νεμάνια Γκούντελ, αλλά, η αντίδραση της δεν ήταν αρκετοί για να ανατρέψει το σκορ, αλλά, όταν στο 68’ οι Σέρβοι ζήτησαν πέναλτι, παραλίγο το παιχνίδι να γίνει πεδίο μάχης, όταν ο -Αλβανικής καταγωγής- Τζάκα τους έδειξε τα γεννητικά όργανα του και το παιχνίδι απειλήθηκε σύρραξη. Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και η Ελβετοί πήραν την πρόκριση για τους «16».

Πατήστε εδώ για να δείτε τα highlights του αγώνα.

ΣΕΡΒΙΑ: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς (55′ Γκούντελ), Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (78′ Ράντονιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (68′ Μακσίμοβιτς), Λούκιτς, Κόστιτς, Τάντιτς (78′ Τζούριτσιτς), Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς (55′ Γιόβιτς)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Κόμπελ, Βιντμέρ, Ακάντζι, Σαρ, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακίρι (69′ Ζακάρια), Σο (69′ Φερνάντες), Βάργκας (83′ Φάσναχτ), Εμπολό (90+6′ Οκαφόρ)

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο