Στοίχημα

Για το «τρίποντο» και μόνο η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, στο Περιστέρι!

Published on

Καλημέρα φίλοι μου, με μία επιλογή περασμένη, από τις δύο έκλεισε η μέρα (το ματς της Νταμπάρτον αναβλήθηκε) εχθές και δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Εύκολα ήρθε το αμφίσκορο στο ματς της Λάτσιο με την Άλκμααρ (κέρδισαν οι Ολλανδοί 2-1), σε ένα παιχνίδι, που σας τόνισα εχθές στην ανάλυση, ότι δεν υπάρχει φαβορί και οι αποδόσεις στο «σετ» ήταν για γέλια.

Στο ντέρμπι της Σκωτίας τώρα, η Ντανφέρμλιν κέρδισε 2-0 την Φόλκερκ (γκολ – γκολ το είχαμε), σε ένα ματς πολύ ανοικτό, όπου από καθαρά θέμα ατυχίας το χάσαμε. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου έχουμε παιχνίδι στην Ελλάδα, όπως και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

17:30 Ατρόμητος Αθηνών – Α.Ε.Κ.

Από χίλια «κύματα» πέρασε όλες αυτές τις μέρες το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Α.Ε.Κ. και τελικά θα γίνει σήμερα. Οι γηπεδούχοι με το 1-1 στην Τρίπολη, δεν έχουν πλέον κίνητρο (για την Ευρώπη τουλάχιστον), αλλά θα παίξουν για τη νίκη σήμερα και μόνο για αυτήν. Η χρονιά πάντως, βάσει των στόχων που είχαν θέσει οι περιστεριώτες είναι αποτυχημένη.

Η «ένωση» από την μεριά της, πέρασε εύκολο απόγευμα στο Ηράκλειο την Κυριακή κόντρα στον Ο.Φ.Η και χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, επικράτησε 3-0 σε ένα ματς, όπου δεν είχε και ιδιαίτερη πίεση από την αντίπαλη ομάδα.

«Σταυροδρόμι» τίτλου στο Περιστέρι σήμερα για την ομάδα του Αλμεϊδα, που κατά γενική ομολογία είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή και με «τρίποντο» πάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο ματς αυτό το μεγάλο πρόβλημα για τον Αργεντίνο τεχνικό, είναι οι κίτρινες κάρτες, καθώς έχει επτά παίκτες στο όριο και ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οπότε η ενδεκάδα είναι «γρίφος». Βέβαια, η Α.Ε.Κ. φέτος είναι ξεκάθαρα ομάδα του προπονητή και όποιος  παίζει, δεν φαίνονται οι απουσίες της. Είναι φαβορί σήμερα ξεκάθαρα και θα «πάω» σε νίκη της με under 3,5 (2,05 – 2,25), καθώς το ματς θα είναι αρκετά κλειστό και με πολύ…ξύλο.

ΥΓ. Οι γηπεδούχοι είναι οι μοναδική ομάδα φέτος που έβαλαν «δύσκολα» στην Α.Ε.Κ. στο νέο της γήπεδο, καθώς έχασαν 0-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.  

22:00 Μπάγερν Μονάχου – Π.Σ.Ζ.

Πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα και στην «τιτανομαχία» της Μπάγερν με την Παρί. Οι «Βαυαροί» πέρασαν με νίκη (1-0) από την Γαλλία στο πρώτο παιχνίδι πριν λίγες μέρες και απόψε τους φτάνει απλά και η ισοπαλία, ώστε να βρεθούν στους «οκτώ» της διοργάνωσης.

Το Σάββατο και χωρίς να «φορτσάρουν» ιδιαίτερα, κέρδισαν εκτός έδρας την Στουτγάρδη 2-1 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρώτη στο πρωτάθλημα της είναι και η Παρί όμως, που κέρδισε 4-2 την Ναντ το Σάββατο.

Το πρωτάθλημα δύσκολα θα χαθεί, αλλά κακά τα ψέματα, για μία ομάδα που έχει χαλάσει ένα «κάρο» λεφτά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν, το πρωτάθλημα είναι πλέον δεδομένο και ο μεγάλος στόχος είναι η «κούπα» με τα μεγάλα «αφτιά».

Πριν δύο χρόνια πάντως, έφτασε κοντά, αλλά η αποψινή της αντίπαλος την κέρδισε στον τελικό 0-1. Χωρίς Νεϊμάρ και για την ανατροπή η Παρί λοιπόν απόψε στην Γερμανία, αλλά το «έργο» της δεν είναι καθόλου εύκολο.

Η Μπάγερν σε ανοιχτούς χώρους είναι «κίνδυνος-θάνατος» και απόψε θα βρει πολλούς, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που «καίγονται» να σκοράρουν πρώτοι.

Αυτό δεν σημαίνει πως η Μπάγερν θα περιμένει βέβαια. Δεν είναι στην φιλοσοφία της εξάλλου. Πάμε στο over 1,5 (2.15 – 2,30) ημιχρόνου λοιπόν που έχει τύχη, παρά σε άλλα σημεία ου οι αποδόσεις είναι «αστείες».

22:00 Τότεναμ – Μίλαν

Από τον άλλον αγώνα της βραδιάς, για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η τελευταία μας επιλογή. Να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο και να πάρει την πρόκριση στους «οκτώ», θα προσπαθήσει απόψε η Τότεναμ απέναντι στην Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι για το ματς αυτό έχουν κάποια προβλήματα (απουσίες παικτών ), όπως και «γκρίνια», ύστερα από την ήττα (0-1) στην έδρα της Γουλβς πριν λίγες μέρες. Η ομάδα του Κόντε που προσπαθεί να βρει ισορροπία στην απόδοση της, είναι στην «τετράδα», αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι πάρα πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο. Οπότε μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι ένα καλό «φάρμακο».

Και για την Μίλαν πάντως, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά φέτος. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί και ο μόνος εφικτός στόχος είναι μία θέση στην «τετράδα» του πρωταθλήματος. Κακά τα ψέματα και την Τότεναμ να αποκλείσει απόψε η ομάδα του Πιόλι, πολύ δύσκολα θα πάει παραπέρα στην διοργάνωση.

Στην κακή χρονιά που κάνει στην Ιταλία, έχει ένα ελαφρυντικό πάντως. Την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολο για μία ομάδα να παίζει σε υψηλούς ρυθμούς σε δύο διοργανώσεις με τεράστιες απαιτήσεις. Το προσπάθησε πάντως η Μίλαν, αλλά ακόμα θέλει πολύ δουλειά, ώστε να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο.

Όχι ότι είναι και η Τότεναμ σε τέτοιο επίπεδο, αλλά το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι σε παραπάνω ταχύτητες από το Ιταλικό. Απόψε λοιπόν περιμένω ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι θα μπούνε με «γκάζια» και τους φιλοξενούμενους, να περιμένουν την στιγμή τους και να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν στην πίεση των Άγγλων, αλλά είμαι σίγουρος ένα γκολ θα το «βρούνε».

Έχει προβλήματα στην άμυνα η Τότεναμ και απόψε που θέλει πρώτη το γκολ, θα είναι κάπως….απρόσεκτη πίσω. Αμυντικά προβλήματα και μάλιστα μεγάλα έχουν και οι Ιταλοί (το έδειξαν στην ήττα 1-2 από την Φιορεντίνα). Έτσι, θα πάω στο over 2,5 μαζί με το αμφίσκορο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Από 2,50 μέχρι και 2,70 υπάρχει στις εταιρείες.

 

 

Popular Posts

Copyright © 2023 Skygoal