Connect with us

NBA

Γυναίκα έγινε viral με την… πληθωρική της εμφάνιση σε αγώνα του ΝΒΑ!

Μια γυναίκα έγινε viral με την… πληθωρική της εμφάνιση στο αγώνα του ΝΒΑ, Golden State Warriors – Milwaukee Bucks, κλέβοντας την παράσταση από τους Steph Curry και Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Katherine Taylor έγινε χωρίς να το γνωρίζει photobombing όταν ο αστέρας των Warriors Steph Curry προσποιόταν ότι χτυπάει μια μπάλα του γκολφ. Η Taylor ειναι γνωστή συνοδός στο Σαν Φρανσίσκο και μέχρι τον αγώνα χρέωνε 900$/ώρα για τις υπηρεσίες της! 

Η ίδια μάλιστα το έκανε γνωστό στο Χ όταν ανακάλυψε την φωτογραφία αναρτώντας την και γράφοντας «Θεέ μου… Το καλύτερο ραντεβού της ζωής μου όπως μπορείτε να δείτε. Γα***σε με, υπενθύμισέ με να έρθω ντυμένη την επόμενη φορά. Τι μεγάλη έκρηξη!» Έγραψε η ίδια στον λογαριασμός της στο X (πρώην Twitter) που έχει ανασταλεί από τότε.

Για την ιστορία η Warriors κέρδισαν τους Bucks 125-90. Η Taylor άθελα της έκλεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Ένας άλλος χρήστης επεσήμανε πώς ένας άντρας που καθόταν μπροστά από την Taylor την κοιτούσε έντονα καθώς αυτή πανηγύριζε. Με την ίδια να παντάει ότι: «Πρόκειται να χωρίσω αυτόν τον άντρα», ενώ πρόσθεσε: «Η γυναίκα του ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι και να πάρει τα παιδιά, τον σκύλο και το καπέλο lol.» Απάντησε η ίδια. Πάντως ο Curry στον αγώνα είχε 29 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ πέτυχε και 6 στα 10 τρίποντα! 

Το TMZ Sports μίλησε με την Taylor η οποία δήλωσε ότι μετά την εμφάνιση της στον αγώνα η σελίδα της έπεσε από την μεγάλη επισκεψιμότητα, ενώ ανέβασε και την αμοιβή της από τα 900$/ώρα στα 1500$/ώρα για τις υπηρεσίες της! 

Η ίδια πάντως δηλώνει οπαδός των… Sacramento Kings και λέει ότι υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες αθλητές που τις έχουν στείλει προσωπικό μήνυμα για συνάντηση… αν και δεν θα αποκάλυπτε κάποιο όνομα!

Advertisement

Must See

More in NBA