Connect with us

NBA

Ρεκόρ καριέρας και ρεκόρ ομάδας ο Αντετοκούνμπο στη νίκη επί των Ιντιάνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομα του στα «Ελάφια», έκανε ακόμη ένα ρεκόρ, αυτή την φορά διπλό, με το ρεκόρ καριέρας, αλλά και ρεκόρ για την ομάδα με τους 64 πόντους που σημείωσε στη νίκη επί των Ιντιάνα με 140-126 την ξημερώματα της Πέμπτης (14/12) στο Μιλγουόκι.

Ο Greek Freak κατέρριψε το ρεκόρ των 57 πόντων του Μάικλ Ρεντ. Σε ότι αφορά στο προσωπικό του ρεκόρ, ήταν μέχρι σήμερα οι 55 πόντοι σε μια νίκη με 123-113 επί της Ουάσινγκτον τον Ιανουάριο του 2023. Είχε επίσης 54 κόντρα στην Ιντιάνα στις 9 Νοεμβρίου.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης το γεγονός ότι ένας ασίσταντ κόουτς των Πέισερς πήρε στα αποδυτήρια της ομάδας την μπάλα του αγώνα, που έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του μεγάλου πρωταγωνιστή της βραδιάς. Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος με αυτή την κίνηση και έτρεξε στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας για να ζητήσει τον λόγο. 

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 64 πόντους (20/25 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 24/32 βολές), 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in NBA