Connect with us

Σπορ

Δήμαρχος Αθηναίων σχετικά με την Διπλή Ανάπλαση: «Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας, έδωσαν την Παρασκευή 19 Απριλίου, κοινή συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. 

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Παναγιώτης Μαλακατές δήλωσε: «Επιτέλους ξεκινάμε. Για την ακρίβεια ξεκινήσαμε. Το τεράστιο αυτό έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό και ανάσας για την πόλη της Αθήνας προχωράει στο επόμενο βήμα της υλοποίησης.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήμασταν σε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις εργασίας τόσο με το Δήμο Αθηναίων και τον Δήμαρχο προσωπικά, όσο και με τους υπόλοιπους, εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ουσιαστική έναρξη των εργασιών.»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων συμπλήρωσε ότι: «Το έργο αποκτά σφυγμό. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Και το λέω αυτό με πολύ μεγάλη χαρά και ευθύνη, απέναντι στους πολίτες της Αθήνας και τους φίλους του Παναθηναϊκού. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της προσπάθειας που απαιτείται στο αμέσως επόμενο διάστημα.»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου  και τις ερωτήσεις:

Advertisement

Must See

More in Σπορ