Connect with us

Εθνική Ελλάδος

«Εγκαίνια» με ισοπαλία η Εθνική στην OPAP Arena

Η Εθνική Ομάδα είχε ρυθμό, ήταν καλύτερη και άσκησε πίεση στη Λιθουανία στο μεταξύ τους φιλικό, το πρώτο παιχνίδι της “γαλανόλευκης” στην πανέμορφη OPAP Arena, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0.

Στο πρώτο μέρος η Εθνική δεν είχε υψηλό ρυθμό, αλλά, είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Μασούρα στο 26′ και τον Μαυροπάνο λίγο πριν το ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, το αντιπροσωπευτικό μαέστρος συγκρότημα είχε τον έλεγχο την μπάλας, αλλά, όχι την τελική λύση για κάποιο γκολ. Οι Μπακασέτας και Γιαννούλης είχαν την ευκαιρία, αλλά, δεν μπόρεσαν να βάλουν κάποιο γκολ, Η Λιθουανία απείλησε στο 64΄αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε σωτήρια το σουτ του Νοβίκονας.

Ο Τσιμίκας έγινε αλλαγή μόλις στο 23′ λόγο ενοχλήσεων και αντικαταστάθηκε από τον Γιαννούλη.

Ελλάδα (Γουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας (24′ Γιαννούλης), Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας (69΄ Κωνσταντέλιας), Μασούρας (81΄ Παπανικολάου), Φορτούνης (81΄ Λημνιός), Παυλίδης (69΄ Γιακουμάκης).

Λιθουανία (Εντγκάρας Γιανκάουσκας): Ζούμπας, Λασίτσκας, Καζουκόλοβας, Γκιρντβάινις (46΄ Άρμαλας), Μπενέτα (46΄ Μπαραβίκας), Ρομανόφσκι (46΄ Σίργκεντας), Σλίβκα (78΄ Σίμκους), Γκινέιτις, Νοβίκονας, Τσέρνιχ (60΄ Ούπστας), Παουλάουσκας (46΄ Λαουκζέμις).

Advertisement

Must See

More in Εθνική Ελλάδος