Connect with us

EURO

Εθνική έτοιμη για EURO

Τα “δόντια” της ενόψει των play offs του Nations League, έδειξε η Εθνική Ελλάδος παίρνοντας ισοπαλία 2-2 από τη Γαλλία.

Οι “τρικολόρ” είχαν τον έλεγχο του παιγνιδιού από την αρχή και κατάφεραν να προηγηθούμε με το γκολ του Κολο Μουανί στο 42′ που ήταν και το μοναδικό στο πρώτο ημίχρονο. Οι διεθνείς μας δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πετύχουν τρομερή ανατροπή του σκορ. Πρώτα σε δυνατό σουτ στην κίνηση από τον Μπακασέτα όπου και ισοφάρισε σε 1-1 στο 56′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπουχαλάκης βρήκε με ωραία μακρινή μπαλιά το Γιαννούλη, αυτός άδειασε τον Κουντέ, έκανε το γύρισμα προς την περιοχή και ο Ιωαννίδης με άμεση εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, σε μία φάση που οι διεθνείς μας έκρυψαν τη μπάλα. Οι Γάλλοι, που μόνο αδιάφοροι δεν ήταν, ισοφάρισαν σε 2-2 με “κεραυνό” του Φοφανά στο 74′ ενώ είχαν συνολικά στο ματς τέσσερα δοκάρια από προσπάθειες τον Γκριεζμάν, Κομάν και Μπαπέ.

Ελλάδα (Τζεράρντ Νους): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Γιαννούλης, Γαλανόπουλος (66′ Αλεξανδρόπουλος), Μπουχαλάκης, Μπακασέτας (86′ Κωνσταντέλιας), Ρότα (85′ Σάλιακας), Ιωαννίδης (77′ Ζέκα), Μασούρας (77′ Παυλίδης).
Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Σαμπά, Τ. Ερναντές, Σαλιμπά, Κουντέ (64′ Κλάους), Λ. Ερναντές (85′ Ντισασί), Φοφανά, Ραμπιό, Κόλο Μουανί (64′ Μπαπέ), Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (64′ Κομάν), Ζιρού (70′ Μ. Τουράμ).

Advertisement

Must See

More in EURO