Connect with us

Ποδόσφαιρο

Επιμένουμε σε αγώνας της Λατινικής Αμερικής!

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Με ένα στα τέσσερα κλείσαμε εχθές την μέρα μας και αν είχαμε λίγο τύχη παραπάνω, θα πληρωνόμασταν ακόμα δύο επιλογές, ώστε να βγάλουμε κάτι. Δεν μπορούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα εμείς όμως. Δυστυχώς. Μονόλογος ήταν το δεύτερο ημίχρονο για την Μπόστον κόντρα στην Μοντεβιέδο Γουόντερς, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα, για να πληρωθούμε το αμφίσκορο. Μία από τα ίδια και στον αγώνα της Έβερτον Ντελ Μαρ με την Ουνιόν Εσπανιόλα, όπου κέρδισαν 1-0 οι γηπεδούχοι. Τυχερά μάλιστα, μιας και οι φιλοξενούμενοι, είχαν μεγάλες στιγμές για κάποιο τέρμα.

Χάθηκε και εδώ το αμφίσκορο λοιπόν. Στο παιχνίδι της Ντεφένσα τώρα με την Πενιαρόλ, ήρθαν τα πάνω-κάτω. 2Χ / over 1,5  ήταν το σημείο μας και μέχρι το 90ο λεπτό ήμασταν μέσα (1-1). Ένα τέρμα στην εκπνοή του αγώνα όμως, μας έστειλε «αδιάβαστους». Το μοναδικό σημείο που πέρασε ήταν η ισοπαλία της Σάντος με την Μποταφόγκο. 2-2 με δυο τέρματα στα «χασομέρια» για τους φιλοξενουμένους. Εδώ η τύχη ήταν με το μέρος μας πάντως. Να πιάνουμε το δύσκολο σημείο και να χάνουμε τα εύκολα, είναι κάπως βέβαια.

Πάμε στα σημερινά, όπου πάλι από Λατινική Αμερική θα ψάξουμε κέρδος και μάλιστα μεγάλο πάλι. Ουρουγουάη, Χιλή, Παραγουάη και Βραζιλία είναι στις επιλογές μας. Καλή επιτυχία φίλοι και τα λέμε αύριο με Τσάμπιονς λιγκ πλέον!

Συνοπτικά προτείνω

01:00 Σέρο – Πλάζα Κολόνια : Over 2,5 (2,30-2,40)

01:00 Κοριτίμπα – Φλουμινένσε : G-G (2,00-2,10)

02:00 Λιμπερτάδ Ασουνσίον-Γκουαϊρένια : 1 / Over 1,5 (1,75-1,90)

03:30 Αουντάξ Ιταλίανιο – Κουρίκο : Over 2,5 (1,90-2,05)        

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο