Connect with us

Ποδόσφαιρο

Επιστρέφουμε στα κέρδη!

Καλημέρα κόσμε, καλό ΣΚ να έχουμε. Δεν ήταν καλή η μέρα εχθές για την στήλη, αφού από τις τρείς επιλογές μόνο το αμφίσκορο στο Σασσουόλο-Βερόνα (3-1 νίκη οι γηπεδούχοι) μας δικαίωσε. Στα αλλά δύο ματς και όποιος τα είδε, τόσο η Μαρσέιγ όσο και η Βιγιαρεάλ έκαναν τα πάντα για να μην κερδίσουν.

Η Μαρσέιγ στο εκτός έδρας με την Ναντ, αν και προηγήθηκε νωρίς (μόλις στο 4’) και βρέθηκε να παίζει και με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να κερδίσει (1-1). Αυτοκτόνησε με λίγα λόγια.

Και αν η Μαρσέιγ κόντρα στην Ναντ αυτοκτόνησε, για την Βιγιαρεάλ δεν υπάρχουν λόγια. Στο εκτός έδρας με την Κάδιθ, μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ (νίκη της με πάνω από δύο γκολ το σημείο μας) και στην συνέχεια έκανε ότι περνάει από το «χέρι» για να φέρει «τούμπα» το ματς.

Μία ανόητη κόκκινη που δέχθηκε λίγα λεπτά μετά και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ήταν καθοριστική για την συνέχεια του αγώνα. Έχασε 1-3 και μας «έστειλε». Πάμε στα σημερινά όμως, καθώς δεν ήμαστε άνθρωποι της μιζέριας. Και δεν ζητάμε και τίποτα. Ένα τέσσερα στα τέσσερα, ώστε να «ρεφάρουμε».

Από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία είναι οι επιλογές μας και μάλιστα μέσα από παιχνίδια πολύ αμφίρροπα, αφού η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή και οι ομάδες «ψάχνονται». Στο ματς της Αλαβές με την Βαλένθια δεν υπάρχει φαβορί, αλλά θα πάμε σε ένα ποντάρισμα που πληρώνει απίστευτα.

Η Λέστερ κόντρα στην Χαλ είναι το φαβορί μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι φιλοξενούμενοι όμως, είναι επικίνδυνοι και θα βάλουν «δύσκολα» στην αντίπαλο τους.

Στην Γερμανία τώρα, η Μπάγερν  πάει να παίξει με την Γκλάντμπαχ, όπου είναι ο κακός της «δαίμονας» και μόνο εύκολο «έργο» δεν θα έχει. Οπότε καλύτερα να ψάξουμε κέρδος στην σιγουριά των γκολ.

Και τέλος, στην Αγγλία, μία από τα ιδιά ισχύει και για την Τότεναμ που θέλει συνέχεια στις νίκες κόντρα στην επικίνδυνη και πάντα υπολογίσιμη, Μπέρνλι. Καλή επιτυχία κόσμε και τα λέμε αύριο «ματσωμένοι»!

Συνοπτικά προτείνω

17:00 Λέστερ – Χαλ : 1 / G/G (3,15-3,30)

17:00 Μπέρνλι – Τότεναμ : 2X / Over 2,5 (2,15-2,30)

19:30 Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου : Over 1,5 HT (1,78-1,90)

19:30 Αλαβές – Βαλένθια : Over 2,5 (2,75-2,90)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο