Connect with us

Champions League

Η Μπαρτσελόνα σημειώνει πρόοδο, λέει ο Λεβαντόφσκι

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, επαίνεσε την ομάδα του μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στους προημιτελικούς του Champions League την Τετάρτη 10 Απριλίου.

“Φαινόταν πολύ καλό. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου παίξαμε σαν να είχαμε μείνει στα αποδυτήρια. Ο αντίπαλος πέτυχε αυτά τα δύο γκολ γρήγορα, αλλά ευτυχώς συνέλθαμε και μπόρεσε να κερδίσει τον αγώνα», είπε ο Λεβαντόφσκι στα πολωνικά μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή 12 Απριλίου.

“Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Δεν σκόραρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Μερικές φορές πρέπει να θυσιαστείς για την ομάδα. Είμαι υπομονετικός καθώς αισθάνομαι ότι θα αρχίσω να σκοράρω ξανά. Είμαι χαρούμενος που ως ομάδα πήραμε μια ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά μας», πρόσθεσε ο Πολωνός.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στις 16 Απριλίου στη Βαρκελώνη. “Στο Παρίσι αποδείξαμε ότι κάναμε πρόοδο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε προκριθεί ακόμα. Είναι μόλις στα μισά του δρόμου. Έχουμε δουλειά να κάνουμε”, είπε ο 35χρονος.

Τον Ιανουάριο, ο προπονητής της ομάδας Τσάβι,  ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα μετά τη φετινή σεζόν.

“Έχουμε σεβασμό για την απόφασή του, νομίζω ότι δεν είναι εύκολο για αυτόν. Ως παίκτες προσπαθούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για τα αποτελέσματα. Κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε. Θα δούμε τι θα γίνει μετά τη σεζόν, δεν το κάνουμε” μην μιλάμε για αυτό τώρα», κατέληξε ο Λεβαντόφσκι.

Advertisement

Must See

More in Champions League