Connect with us

Champions League

Παρί και Ντόρτμουντ έκλεισαν «ραντεβού» στους «4»

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League.

Η γαλλική ομάδα με τρομερή ανατροπή μετά το εις βάρος της 3-2 στο Παρίσι από την Μπαρτσελόνα, έφερε τα πάνω κάτω στην χθεσινοβραδινή (16/04) ρεβάνς της Βαρκελώνης και με το εμφατικό 4-1 προκρίθηκε στην τετράδα.

Εκεί όπου θα συναντηθεί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία δεν πτοήθηκε από την ήττα στη Μαδρίτη με 2-1 από την Ατλέτικο, πριν από μία εβδομάδα και το βράδυ της Τρίτης με το εντυπωσιακό 4-2 πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Η Μπάρτσα προηγήθηκε με τον Ραφίνια στο 12΄, αλλά η αποβολή του Αραούχο στο 36′ άλλαξε τα πάντα στο παιχνίδι. Στο 40΄ ο Ντεμπελέ ισοφάρισε, για να γράψει το 2-1 στο 54΄ ο Βιτίνια. Ο Μπαπέ από την «άσπρη βούλα» στο 61΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, η Μπάρτσα είχε δοκάρι στη συνέχεια με τον Λεβαντόφσκι για να έρθει ξανά ο Μπαπέ στο 89΄ να σφραγίσει» την πρόκριση των επίδοξων πρωταθλητών Γαλλίας.

Με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο τελευταίο 20λεπτο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 4-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και μετά από 11 ολόκληρα χρόνια θα δώσει ξανά το «παρών» στους ημιτελικούς του Champions League.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Champions League