Connect with us

Τεχνολογία

Η Apple ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης στη Σαγκάη

Η Apple εγκαινίασε την Πέμπτη (21/3) το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης στην ηπειρωτική Κίνα στη πόλη της Σαγκάη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Τιμ Κουκ, να ανοίγει τις πόρτες του νέου καταστήματος και να καλωσορίζει τους Κινέζους καταναλωτές.

Το όγδοο κατάστημα της Apple στη Σαγκάη βρίσκεται στην πλατεία Τζίνγκ‘ανσί (Jing’ansi) μέσα στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της μητρόπολης. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης της εταιρείας παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την Apple, το κατάστημα-ναυαρχίδα διαθέτει περισσότερους από 150 υπαλλήλους που μπορούν να επικοινωνούν με τους πελάτες όχι μόνο στα κινεζικά αλλά και σε 25 διαφορετικές κινεζικές διαλέκτους, όπως επίσης και στα αγγλικά, ιαπωνικά, κορεατικά, γερμανικά, ισπανικά και μαλαισιανά,

Η Νταϊάνα Τσου (Diana Chou), διευθύντρια αγοράς για την Ανατολική Κίνα, της Λιανικής της Apple (Apple Retail), δήλωσε ότι η Apple εκτιμά τους Κινέζους καταναλωτές και τα καταστήματα λιανικής πωλήσης της Apple στην Κίνα είναι από τα πιο πολυσύχναστα στον κόσμο.

“Το νέο κατάστημα αποτελεί απλώς μια τέλεια προσθήκη στο λιανικό αποτύπωμα της εταιρείας στην Κίνα”, δήλωσε η ίδια.

Πηγή: People’s Daily Online 

Advertisement

Must See

More in Τεχνολογία