Connect with us

Ποδόσφαιρο

Θα καθυστερήσει η αποχώρηση της Ραπίνο από την ενεργό δράση λόγο.. πρόκρισης της ομάδας της!

Η σούπερ σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Μέγκαν Ραπίνο, ανέβαλε την αποχώρηση της από την ενεργό δράση, καθώς η ομάδα της, OL Reign, εξασφάλισε την συμμετοχή της στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών (NWSL).

Στα 38 της χρόνια, η Ραπίνο ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία της. Και αφού αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο τέλος Σεπτεμβρίου με 203 συμμετοχές και 63 γκολ), θα ολοκληρώσει την σεζόν με την ομάδα της και θα «κρεμάσει τα παπούτσια της».

Η OL Reign προκρίθηκε στον προημιτελικό, επικρατώντας με 1-0 της Angel City FC από το Λος Άντζελες, χάρη στο γκολ της Βερόνικα Λάτσκο στο 87ο λεπτό.

 Στις 5 Νοεμβρίου, η OL Reign θα αναμετρηθεί με την κάτοχο του τίτλου San Diego στον ημιτελικό της διοργάνωσης και σε περίπτωση πρόκρισης, η Ραπίνο θα παίξει στον τελευταίο αγώνα της καριέρας της, στις 11 Νοεμβρίου, διεκδικώντας το τρόπαιο.

Η Ραπίνο, η οποία είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο ποδόσφαιρο γυναικών, ούσα αφοσιωμένη ιδιαίτερα στα δικαιώματα των ατόμων της LGBT+ κοινότητας, αντικαταστάθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων εν μέσω αποθέωσης από τους 12.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

«Δυσκολεύθηκα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου, μπροστά σε αυτό το απίστευτο πλήθος», σχολίασε εμφανώς συγκινημένη η σπουδαία ποδοσφαιρίστρια, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο