Connect with us

Basket League

«Κεραυνοί» Αταμάν κατά Βιλντόζα… και άλλων

Η πολύ κακή εμφάνιση και η νωθρότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, έκανε… πυρ και μανία τον Εργκίν Αταμάν. Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» απέφυγαν στο φινάλε το… πατατράκ απέναντι στους Ροδίτες (σημ.: Επικράτησαν δύσκολα οι «Πράσινοι» με 79-74), ο προπονητής του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για απαράδεκτη εμφάνιση, ενώ τα «έβαλε» και με τον Λούκας Βιλντόζα, λέγοντας πως με τέτοια εικόνα δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στη Euroleague.

«Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόζα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά.

Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ, έδειξε πως δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην Euroleague με τέτοια εμφάνιση. Θα πείτε πως κάνω… επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και Euroleague είναι γελασμένος».

Απ’ την πλευρά του ο προπονητής του Κολοσσού, Κούρο Σεγκούρα τόνισε: «Προσπαθήσαμε. Είχαμε την καλύτερη δυνατή προσέγγιση. Χάσαμε πολλές βολές. Ο Παναθηναϊκός πήρε τα ριμπάουντ, υποφέραμε σε αυτό. Όμως, προσπαθήσαμε. Είχαμε απουσίες, όντως, αλλά είχαμε και 12 παίκτες παρόντες. Οι παίκτες που έλειπαν είναι σημαντικοί. Όμως, θέλουμε να παλεύουμε με όποιους έχουμε διαθέσιμους. Έτσι μόνο μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Basket League