Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κομβικής σημασίας αυτή η αγωνιστική στο MLS!

Καλημέρα κόσμε. Ακόμα να βρει τον…ρυθμό της η στήλη που έχει μέρες να κάνει το απόλυτο και αυτό θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε σήμερα. Για στοίχημα μιλάμε βέβαια, όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά υπήρξαν μέρες που χάσαμε το απόλυτο από θέμα ατυχίας. Εχθές πάντως εκτός από το σημείο της Κάραμπακ, όπου πέρασε (νίκη με  over 2,5), στις άλλες δύο επιλογές μας, πέσαμε πολύ έξω. Η Λουντογκόρετς έχασε (0-2) από την Μπαλκάνι, ενώ στο ματς της Φερεντσβάρος με την Κλάκσβικ, τα δίχτυα έμειναν «παρθένα». Over 2,5 ήταν το σημείο μας. Πάμε παρακάτω όμως και θα κυνηγήσουμε το… American dream τα ξημερώματα, ώστε να πάρουμε χρήμα.

02:30 Νιου Ίνγκλαντ –  Ατλάντα

Αρχή θα κάνουμε με το ντέρμπι της Νιου Ίνγκλαντ με την Ατλάντα. Τρίτη στην βαθμολογία η γηπεδούχος ομάδα και στο μείον «οκτώ» από την κορυφή, υποδέχεται την Ατλάντα που είναι πέμπτη και φυσικά στις θέσεις των πλέι-οφ.

10-7-4 με 36-27 η Νιου Ίνγκλαντ που έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας με ρεκόρ 7-3-0 και 23-9 τέρματα. 9-8-5 με 40-35 η Ατλάντα (διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα) που εκτός έδρας και με ρεκόρ 2-5-4 με 14-22 δεν την χαρακτηρίζει και «θηρίο» κάποιος.

Έτσι, θα ρίξουμε τα λεφτά μας στο φαβορί, αλλά με μια κάλυψη και στο 1Χ μαζί με το αμφίσκορο, αφού η Ατλάντα και όπως γράψαμε πιο πάνω, σκοράρει με ευκολία και έχει την καλύτερη επίθεση. Εκτός έδρας όμως δεν είναι σταθερή και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή σημείου.

02:30 Νέα Υόρκη – Σινσινάτι

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από έναν αγώνα, όπου έχει φαβορί και δίκαια μάλιστα. Πρώτο με ρεκόρ 13-6-2 και 34-23 τέρματα το Σινσινάτι, παίζει στην Νέα Υόρκη που δεν είναι και στα καλυτέρα της αγωνιστικά. Δέκατη στην βαθμολογία  με 6-8-7, 20-21 τέρματα και για να καταφέρει να μπει στα πλέι – οφ θα χρειαστεί «θαύμα».

Έτσι, την δεδομένη χρονική στιγμή και πάντα βάσει της εικόνας των ομάδων παιχνίδι με παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι που αποτελούν την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, είναι το φαβορί για την νίκη.

Θα περιμέναμε πάντως, κάτι καλύτερο στις αποδόσε, αφού μπορεί οι γηπεδούχοι να μην είναι τόσο καλοί ως στιγμής, αλλά η βαθμολογική θέση που έχουν και σύμφωνα με το ρόστερ τους, αποτελεί μία ακόμα έκπληξη στην κατηγορία.

Έτσι, θα πάμε με το αμφίσκορο και τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή θα «συνέλθουν» οι γηπεδούχοι δεδομένα. Όπως γράψαμε πιο πάνω όμως, δύσκολα θα μπούνε στην «επτάδα».

03:30  Νάσβιλ – Φιλαδέλφεια

Συνεχίζουμε με μια αναμέτρηση εντελώς αμφίρροπη, όπου παρά την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων την δεδομένη χρονική στιγμή, δύσκολα πάει κανείς σε σημείο. Δεύτερο με 11-5-6 και 30-17 το Νάσβιλ, υποδέχεται την Φιλαδέλφεια που το τελευταίο διάστημα έχει κάποια «σκαμπανεβάσματα» στα παιχνίδια της και φυσικά αυτό, στοιχίζει βαθμολογικά.

Στο 10-4-7 με 35-25 και έκτη πλέον η Φιλαδέλφεια, ύστερα από την ήττα (1-3) Στο Λος Άντζελες, όπου ήταν η δεύτερη στην σειρά. Είχε προηγηθεί αυτή από την Ατλάντα (0-2). Από ήττα (0-1)  στο Σικάγο προέρχεται και το Νάσβιλ για την πολλή κρίσιμη, αυτήν, αναμέτρηση.

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, οι γηπεδούχοι είναι λίγο πιο σταθεροί σε απόδοση και μάλιστα έχασαν κάποια παιχνίδια, ενώ ήταν πολλή καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Ήταν άτυχοι όμως.

Έτσι, έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την νίκη, αλλά οι αποδόσεις και εδώ δεν αντικατοπτρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα. Πάμε στο γκολ – γκολ λοιπόν και τίποτα άλλο!

03:30 Σικάγο – Μόντρεαλ

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί, αλλά κομβικής σημασίας. 8-2-11 με 20-29 και ένατο στην βαθμολογία το Μόντρεαλ, παίζει στο Σικάγο που με ρεκόρ 6-8-7 και τέρματα 27-31 είναι ενδέκατο στην βαθμολογία και «καίγεται» για την νίκη.

Ομάδες χωρίς τεράστιες διαφορές, Σικάγο και Μόντρεαλ λοιπόν και κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και οι δύο το θέλουν πάντως, αφού οι θέσεις 8-9 θα παίξουν «μπαράζ» , ώστε να συμπληρώσουν τις πρώτες επτά που θα παίξουν για τον τίτλο.

Άμυνα «παιδική χαρά» διαθέτουν και οι δύο τους, ενώ βρίσκουν δίχτυα συχνά, για να πάμε και σε σημείο. Έτσι, το over 2,5 είναι μια καλή επιλογή για ποντάρισμά και εφικτό.

Συνοπτικά προτείνω

02:30 Νιου Ίνγκλαντ –  Ατλάντα: 1X / G -G (2,10-2,25)

02:30 Νέα Υόρκη – Σινσινάτι: G – G (1,85-2,00)

03:30  Νάσβιλ – Φιλαδέλφεια: G – G (1,80-1,95)

03:30 Σικάγο – Μόντρεαλ: Over 2,5 (1,75-1,95)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο