Connect with us

Ποδόσφαιρο

Λάτιν «τριάδα» για να σπάσει η κακοδαιμονία!

Καλημέρα κόσμε και καλές βουτιές. Απίστευτος ήταν ο τρόπος, όπου χάθηκε σήμερα το πρωί το τέσσερα στα τέσσερα και ένα μεγάλο ταμείο. Ταμείο που θα μας έβγαζε τις διακοπές μας, αλλά η κακοδαιμονία δεν μας αφήνει. Στον αγώνα της Νάσβιλ με την Φιλαδέλφεια περιμέναμε απλά το αμφίσκορο, ώστε να κλείσουμε την «τετράδα». Οι γηπεδούχοι όμως, δεν βρήκαν «σημάδι» σε μία από τις πάρα πολλές ευκαιρίες που είχαν.  Για την ιστορία, η Φιλαδέλφεια κέρδισε 2-0 με δύο τελικές! σε όλο το παιχνίδι.

Οι άλλες τρεις επιλογές μας πάντως, πέρασαν πολύ εύκολα. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, είχε επιβεβαιωθεί το over 2,5 στο παιχνίδι ανάμεσα σε Σικάγο και Μόντρεαλ (3-0 νίκησαν οι γηπεδούχοι), ενώ πολύ πιο εύκολα πέρασε το αμφίσκορο στο ματς της Νέας Υόρκης με το Σινσινάτι (2-1 κέρδισαν οι γηπεδούχοι).

Εύκολα επίσης πέρασε και το σημείο στον αγώνα της Νιου Ίνγκλαντ με την Ατλάντα. Νίκη των γηπεδούχων (2-1) θέλαμε, αλλά με γκολ και από τις δύο ομάδες. Επιμένουμε στο ξενύχτη για κέρδος και θα πάμε με «τριάδας» από Λατινική Αμερική. ΥΓ. επειδή το ξημερώσαμε, θα πάρετε τα ματς σκέτα χωρίς αναλύσεις σήμερα. Τα λέμε αύριο!

Συνοπτικά προτείνω

02:00 Παλμέιρας – Σάο Πάολο : G /G (2,07-2,20)

04:05 Σάντος – Άτλας : X (3,35-3,50)

06:00 Γουαδαλαχάρα – Νεκάξα  : G / G (2,00-2,10)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο