Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός – Προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα που είχε στην έδρα του από τον Ατρόμητο Αθηνών με σκορ 2-1, χθες 31/1, κατάφερε και έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου και κατά 99% θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ ήταν πολύ καλύτεροι σ’ όλο το παιχνίδι, άνοιξαν το σκορ με το τέρμα του Ρουμπέν Πέρεθ στο 35’ και πήραν στο φινάλε μία δραματική, όσο και δίκαιη πρόκριση χάρις το γκολ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 90+5’.

Ο Ακαϊντίν έστρωσε την μπάλα στον Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ. Το 2-0 έγινε όταν Μλαντένοβιτς πάσαρε στον Μπερνάρ και εκείνος την έδωσε ξανά στον Σέρβο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή, απίθανη κεφαλιά έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός στην Τούμπα και είχε ένα εύκολο βράδυ επί του Πανσερραϊκού όπου και το συνέτριψε με σκορ 5-0. Στέφανος Τζίμας (20’), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (26’), Αντρέ Ρικάρντο (82’), Μπράντον Τόμας (85’) και Γιάννης Κωνσταντέλιας (90’+1’) τα γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από των αγώνα.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο