Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για Ολυμπιακό και Άρη

Την πρόκριση του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ολυμπιακός και ο Άρης μετά τις νίκες επί του Ατρόμητου Αθηνών και του Λεβαδειακού. Οι 2 νικητές θα παίξουν ανά μεταξύ τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από το Περιστέρι, που κατάφερε να προηγηθεί με ανατροπή, αλλά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Τζαβάρα στο 80 λεπτό, οι “Ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν με τον Σισέ στο 38′ και προηγήθηκαν με τον Μαρσέλο στο 45+1. Ο Κωστόπουλος στο 51′ έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση γιατί είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα με 4-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Πομόνης (71΄ Κεσχρίντα), Στρούγγης, Χατζηησαΐας, Αθανασίου (71΄ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Φριντζόνσον (46΄ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης, Τζοβάρας, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας (78΄ Κιάρτανσον).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Σισέ, Μαρσέλο, Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Ροντρίγκες (67΄ Βρουσάι), Μασούρας (72΄ Ουί Τζο), Ελ Αραμπί (78΄ Βαλμπουενά).

Ο Άρης με το εύθραυστο 1-0 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, σκόρερ για τους “Κιτρινόμαυρους” ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Ντουκουρέ), Ματέο Γκαρσία, Ετέμπο (86’ Μαζικού), Μαντσίνι (70’ Ιτούρμπε), Καμάτσο (77’ Καμαρά), Μάνου Γκαρθία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (56’ Βρακάς), Τσάπρας, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Μπαχανάκ, Νίκας (46’ Συμελίδης), Μεχία (78’ Νταμπό), Μουτίνιο (46’ Δούμτσιος), Τορό, Τσιριγώτης (46’ Λούα Λούα).

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο