Connect with us

Ποδόσφαιρο

Λατρεία για την Inter Miami στο Χονγκ Κονγκ – Χωρίς Messi όμως

Η Inter Miami στα βήματα των Ευρωπαϊκών ομάδων ταξίδεψε στην Νοτιοανατολική Ασία για να δώσει φιλικούς αγώνες, το τουρ ξεκίνησε από την Σαουδικη Αραβια και τις Al Hilal (νίκη με 4-3) και Al Nassr του Cristiano Ronaldo (ήττα με 6-0), στους δυο αυτούς αγώνες, ο Leo Messi δεν έπαιξε αρκετά, ειδικά στην ήττα από την Al Nassr μπήκε αλλαγή στο 84ο λεπτό.

Χθες 4 Φεβουραριου, η Inter αγωνίστηκε με ομάδα επιλέκτων από το πρωτάθλημα του Χονγκ Κονγκ, ο Messi δεν ήταν ούτε ως αλλαγή στον πάγκο της ομάδας με πηγές να αναφέρουν ότι έχει τραυματισμό στο μηριαίο. 

Περίπου 40.000 οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί στο Στάδιο του Χονγκ Κονγκ μόνο για την προπόνηση του Σαββάτου (3/2), φωνάζοντας «Μέσι! Μέσι! Μέσι!» και κρατώντας ψηλά αντίγραφα της φανέλας του με το νούμερο 10, καθώς αυτός και ο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Ντέιβιντ Μπέκαμ αλληλεπιδρούσαν με παιδιά της περιοχής. Οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ δεν έχασαν χρόνο όταν τα εισιτήρια του αγώνα διατέθηκαν για αγορά τον Δεκέμβριο, εξαντλώντας τα μέσα σε μία ώρα. Όμως απογοήτευσε του χιλιάδες οπαδούς που περίμεναν να τον δουν να αγωνίζεται στο γήπεδο. 

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Ιαπωνία όπου και θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της J.League, Vissel Kobe. Η Inter ξεκινά τους αγώνες στη Major League Soccer εναντίον της Ρεάλ Σολτ Λέικ στις 21 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο