Connect with us

Super League

Παραμένει πρώτος ο ΠΑΟΚ – Ακολουθεί η ΑΕΚ

Αγχώθηκε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αλλά έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον κράτησαν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, δυσκολεύτηκε στον Περιστέρι εναντίον του τοπικού Ατρόμητου, μπορεί να πίεσαν και να έχασαν αρκετές φάσεις, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα αντίπαλα δίκτυα, τα γκολ του Στέφαν Σβαμπ στο 89’ και του Κωνσταντέλιας στο 90’+3 έδωσαν την πολύτιμη νίκη στον ΠΑΟΚ. 

Οι περσινοί πρωταθλητές επικράτησαν εύκολα 4-2 του Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena, σκοράροντας τρεις φορές σε διάστημα 18 λεπτών στο α΄ ημίχρονο, με δύο αυτογκόλ (!!) του Τζουκάνοβιτς (25΄,43΄) και ένα τέρμα του Πόνσε (26΄). Σκόραρε επίσης ο Λιβάι Γκαρσία στο 76΄, ενώ τα γκολ του Αστέρα σημείωσαν στο 45+2΄ με πέναλτι ο Μπαρτόλο και στο 89΄ ο Μιριτέλο.

Η Κηφισιά πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» εναντίον του ΟΦΗ που βρίσκεται δυο θέσεις ποιο πάνω από αυτήν. Τα γκολ του Ογκνιέν Οζέγκοβιτς στο 10΄ από την άσπρη βούλα του πέναλτι και στο 64΄έδωσαν την μεγάλη νίκη ενώ για την ομάδα της Κρήτης μείωσε ο Αποστολάκης στο 71΄.

Η Λαμία ήταν εντυπωσιακή επί του ουραγού της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με το επιβλητικό 4-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Καρλίτος (20΄), Αμαράλ (22΄) και Τσιλούλης (62΄, 81΄), ενώ το γκολ της τιμής για την ομάδα των Ιωαννίνων το έβαλε ο Κόντε στο 41΄.

Αποτελέσματα:

Πηγή: slgr.gr

Βαθμολογία:

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής: i. Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες. ii. Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες. iii. Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων. iv. Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων. v. Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων. 2. Σύμφωνα με τις α) υπ’ αριθ. 280/27.10.2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, β) υπ’ αριθ. 68/10.11.2023 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων / Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, κατακυρώθηκε υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με τέρματα 0-3. Στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Πηγή: slgr.gr

Advertisement

Must See

More in Super League