Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μένουμε σπίτι, δροσιζόμαστε με Β΄ Γερμανίας!

Καλησπέρα κόσμε και καλό ΣΚ να έχουμε. Δροσερό πάνω από όλα, γιατί με αυτές τις θερμοκρασίες δεν παλεύεται με τίποτα. Ευτυχώς όμως έχουμε και μια αφορμή, ώστε να μείνουμε μέσα με τα κλιματιστικά στο «φουλ». Αυτή δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο και μάλιστα σήμερα θα πάμε με τρεις επιλογές, από ένα…αγαπημένο πρωτάθλημα. Την Β΄ Γερμανίας. Καλώς τα παιδιά δηλαδή.

Δεν θα κάνουμε αναλύσεις γιατί ήμαστε σε περίοδο διακοπών και θα πάρετε τα ματς σκέτα. Στα χθεσινά πάντως τα πήγαμε καλά κάπως, αν και θα μπορούσε να ήταν «σούπερ». Με δύο επιλογές περασμένες από τις τρείς κλείσαμε την ημέρα, καθώς το over 2,5 στο παιχνίδι της Σιλουάζ με την Άντερλεχτ δεν επιβεβαιώθηκε, παρότι ήταν πολύ ανοικτό σε φάσεις και με γρήγορο ρυθμό.

Για την ιστορία η Σιλουάζ κέρδισε 2-0. Οι άλλες δυο επιλογές πέρασαν πολύ εύκολα πάντως. Σε ένα «χορταστικό» από γκολ και φάσεις παιχνίδι, το Αμβούργο κέρδισε 4-3 την Σάλκε και μας πλήρωσε (1Χ και αμφίσκορο το είχαμε), ενώ το over 2,5 στο Βίμποργκ – Λίνγκμπι, ήρθε από πολύ νωρίς (2-2).

Συνοπτικά προτείνω

14:00 Καϊζερσλάουτερν – Σαν Πάουλι : 1 (3,00-3,20)

14:00 Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χέρτα : Over 2,5 (1,85-1,95)

21:30  Όσναμπριγκ – Καρλσρούη : 2X / Over 1,5 (2,85-3,00)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο