Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο

Μια «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο “Δικέφαλος” επικράτησε του Ολυμπιακού στην “Αγία Σοφία” 3-0 και βρίσκεται με το ενα πόδι στον τελικό.

Τα γκολ σημείωσαν ο Γκαρσία (3΄και 90+13΄-πέναλτι) και ο Σαμασέκου (28΄-αυτογκόλ).

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το διπλό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Γκαρσία έκανε το 1-0, η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο 28’ ο Στίβεν Τσούμπερ «άδειασε» τους Ντόι και Εμβιλά, ο Τζολάκης απέκρουσε, όμως η μπάλα πήρε ύψος και ο Σαμασέκου την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μίτσελ έκανε κάποιες αλλαγές, ο Ροντρίγκες στο 56’ βρήκε το δοκάρι στο σουτ που έκανε, ενώ ο Μάνταλος δεν βρήκε στόχο στο δικό του.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 74΄ με τον Μπακαμπου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι αφού ο διατητης επανεξέτασε τη φάση μέσω VAR, ο Γκαρσία ήταν εύστοχος και έκανε το συνολικό 3-0.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας (74΄ Βίντα), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (64΄ Σιμάνσκι), Μάνταλος (84΄ Πινέδα), Ελίασον (83΄ Άμραμπατ), Τσούμπερ (65΄ Αραούχο), Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρουσάι (46΄ Φορτούνης), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου (46΄ Ροντινέι), Χουάνγκ (66΄ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί (66΄ Μπακαμπού), Μπιέλ (39΄ Μπουτούτσι)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο