Connect with us

Super League

Μεθυσμένοι διαιτητές και Super League μέρος 2ο!

Όπως είχαμε γράψει και εδώ, το σίριαλ με τον Πολωνό διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόφσκι, έφερε την αντικατάσταση των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-Άρη, όμως δεν τελείωσε εκεί. ο ίδιος μίλησε σε Ελληνικά μέσα για όσα συνέβησαν σε αυτόν και τους βοηθούς του. Αναλυτικότερα:

Στην βράδυνη εκπομπή του MEGA, SUPER Μπάλα LIVE, μας έδειξαν το αλκοτέστ του Πολωνού ρέφερι και φαίνεται ότι ειναι καθαρό!

Μάλιστα, ο ίδιος σε ελληνικό ιστότοπο δήλωσε ότι: «Είμαι σίγουρος 100%. Δεν ήμασταν μεθυσμένοι. Δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν. Μας πλησίασε κάποιος στο αεροπλάνο και μου είπε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και ότι θα με καταστρέψει στα media αύριο. Στη συνέχεια με έφτυσε στο πρόσωπο και μου έριξε μπουνιά στην πλάτη κοντά στο κεφάλι, στο αεροδρόμιο.

Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε από αυτό τον άνθρωπο δεν είναι αλήθεια. Είμαστε στο ξενοδοχείο στο οποίο μας μετέφεραν απευθείας μετά την πτήση.

Φάγαμε βραδινό και πήγαμε για ύπνο. Μείναμε στο ξενοδοχείο, το πρωί είμαστε στο ξενοδοχείο, συναντηθήκαμε με τον επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας τον κύριο Μπένετ, συζητήσαμε μαζί του, του εξηγήσαμε τα πάντα. Ότι είμαστε ήρεμοι και όχι μεθυσμένοι».

Τα σχόλια δικά σας…

Advertisement

Must See

More in Super League