Στοίχημα

Με την ποιότητα της Πόρτο και την παράδοση στην Σκωτία!

Published on

Καλημέρα φίλοι μου, ένα πολύ καλό ταμείο μας «στέρησε» ο αγώνας της Μπασάκσεχιρ με την Αντάλια. Βασικά η Αντάλιασπορ, μας το χάλασε, που αν και είχε ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα δεν το κατάφερε και μείναμε με δύο στα τρία. Για την ιστορία έχασε 0-2. Ο «άσσος» με over  πέρασε στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Νότιγχαμ (3-0), όπως και ο «άσσος» της «Φενέρ» από ημίχρονο κιόλας κόντρα στην Χαταϊσπορ. Τα αφήνουμε πίσω αυτά όμως αφού σήμερα αν και Τετάρτη, στο κουπόνι γίνεται «χαμός»!

19:00 Καραγκιουμρούκ – Τράμπζονσπορ

Τεράστια νίκη πήρε η Τράμπζονσπορ στο ντέρμπι με την «Φενέρ» πριν λίγα βράδια και «έφτιαξε» την ψυχολογία της για τα καλά, αφού ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα και στην προσπάθεια που κάνει για να ξανά πάρει το πρωτάθλημα. Το τελικό 2-0 ήταν απολύτως δίκαιο για την «Τράμπζο», που ήταν «κυρίαρχη» σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Η Καραγκιουμρούκ τώρα, πάει από το κακό στο χειρότερο και αν συνεχίσει έτσι, μόνο με «θαύμα» θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην εκτός έδρας ήττα (102) από την Ντεμίρσπορ, ήταν και τυχερή, που το σκορ έμεινε στα «χαμηλά». Έτσι, από εδώ και πέρα είναι αναγκασμένη να ψάχνει βαθμούς παντού και ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Η λογική και το «μομέντουμ» αυτή την στιγμή είναι με την φιλοξενούμενη ομάδα, που κακά τα ψέματα, είναι δύο και τρία επίπεδα πιο πάνω από την γηπεδούχο. Βέβαια, η «Τράμπζο» φέτος εκτός έδρας, κάνει «δώρα» και δείχνει εικόνα ομάδας με παιδικές «ασθένειες». Το 3-2-2 με τέρματα 12-12 μιλάει από μόνο του εξάλλου. Θα πάμε στο φαβορί με κάλυψη όμως, μιας και στην Τουρκιά οι… εκπλήξεις πάνε και έρχονται. 2Χ με over 1,5 λοιπόν και πάμε στα επόμενα.

21:45  Σεντ Τζόνστον – Χαρτς

Πάμε Σκωτία τώρα και στην αμφίρροπη αναμέτρηση της Σεντ Τζόνστον με την Χαρτς. Χέρι-χέρι πάνε αμφότερες οι δύο ομάδες στην βαθμολογία από την αρχή της σεζόν και μάλιστα «τρέχουν»  με χίλια για έξοδο στην Ευρώπη. 7-4-6 με 29-28 οι φιλοξενούμενοι και στην τέταρτη θέση, 7-3-8 με 22-26, στην πέμπτη οι γηπεδούχοι και στο μείον «ένα» από την αποψινή τους αντίπαλο.

Έτσι σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις και με την παράδοση στα μεταξύ τους, να είναι σχεδόν μοιρασμένη, αλλά τα γκολ να πέφτουν «βροχή», θα πάμε απλά στο over 2,5 και θα κάτσουμε να δούμε τον αγώνα χωρίς το άγχος του σημείου.

23:15 Πόρτο – Αρούκα

Τρίτη και τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από Πορτογαλία. Εκεί που αργά το βράδυ η Πόρτο υποδέχεται την Αρούκα και θέλει να ξεκινήσει με νίκη, ύστερα από την διακοπή, την αντεπίθεση της για το πρωτάθλημα. Στο μείον «οκτώ» από την Μπενφίκα η ομάδα του Κονσεϊσάο και τα «δώρα» πλέον είναι απαγορευτικά.

Ειδικά σε ομάδες όπως η Αρούκα, που κακά τα ψέματα δεν είναι στο επίπεδο της. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι και για τα «κυβικά» τους, τα πάνε περίφημά και με 5-4-4 και 14-19 τέρματα βρίσκονται στην δέκατη θέση της βαθμολογίας. Εντάξει, φαβορί οι γηπεδούχοι απόψε και ελπίζουμε να το δείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως, ώστε να πληρωθούμε. «Άσσος» με over 2,5  το ποντάρισμα μας λοιπόν και τα λέμε αύριο.

 

Popular Posts

Copyright © 2023 Skygoal